Tværtoften 74, Lind, 7400 Herning

Familevilla i det attraktive "Tofte-kvarter" i Lind

Fantastisk villa med mange gode kvm beliggende på en lukket stikvej med stiforbindelser. Her er villaen til en stor familie eller den aktive, kreative familie, der gerne vil have plads til at udfolde sig med arbejdsværelse/hobbyrum eller måske udvide det store multirum, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsen.

Meget flot køkken med masser af god bordplads og åben forbindelse til stort alrum med dejligt lysindfald og plads til et stort langbord. For enden af alrummet er der brændeovn og i forlængelse heraf en rigtig hyggelig opholdsstue. Udestue med mange muligheder - adgang hertil sker gennem store skydedøre fra alrum/stue. Lyst gæstebadeværelse med glaslåger, gulvvarme og pænt håndvaskearrangement. Entre med grå klinker og gulvvarme samt indgang til afskærmet bryggers med inventar fra 2017, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt dobbelt skydeskabsarrangement. Hall/forgang med trappe til 1. sal.

Huset byder også på mange gode kvm. på 1. sal, der med husets størrelse giver fuld udnyttelse og mange anvendelsesmuligheder. 5 værelser og et stort aktivitetsrum/multirum. Lækkert badeværelse fra 2014 med sorte gulvklinker, gulvvarme, stor bruseniche rigtig god opbevaringsplads og et lyst håndvaskearrangement med skuffer. Soveværelse, hvor man vha. skabe har skabt et walk-in closet. Fra soveværelset er der udgang til svalegangen.

Til villaen hører endvidere en dejlig lukket gårdhave samt en garage.

Er du på jagt efter nogle gode kvm. i Lind, så er denne villa noget for dig.

Ring allerede nu og book en fremvisning.