Bøgens Kvarter 24, Skovbyen, 7400 Herning

Veludnyttet villa i de skønneste grønne omgivelser i "Skovbyen"

I de dejligste grønne omgivelser i "Skovbyen" finder man denne velindrettede villa, der med tre gode soverum og et dejligt køkken/alrum er klar til at byde de nye ejere velkommen. Udover en dejlig lukket have er der også en stor carport til villaen.

Villaen er beliggende i Bøgens Kvarter, hvor man allerede da grundene blev udstykket tænkte store grønne områder og mindre skovbeplantning ind som en del af hele dette område. Uanset hvor man kigger hen er det flotte trækroner og gamle træer, der fanger øjet. Derudover vil man inden for ganske få minutters gang være i det store naturområde "Løvbakkerne", hvor naturen får lov til at folde sig med et rigt dyreliv, der kan opleves på tætteste hold. Derudover er der i området rigtig gode løbestier, legepladser til børnene og et aktivt foreningsliv omkring hallen og skolen.

INDRETNING:
Rigtig hyggeligt køkken/alrum med flotte malede låger og et køkken, hvor der er rigtig god bordplads og åben forbindelse til spisepladsen. Dejlig, stor stue med udgang til terrasse og have. To gode værelser med faste skabe og et rigtig godt soveværelse - også her er der faste skabe. Pænt badeværelse med kar, bruseniche og gulvvarme samt et fint gæstetoilet. Stort bryggers, hvor der er rigtig god plads til fodtøj, overtøj og evt. barnevogn. Derudover er der vask og plads til vaskemaskine og tørretumler.

OMRÅDET: I området er man medlem af grundejerforeningen "Skovbyen" og indbetaler hvert år pt. ca. kr. 1500. Grundejerforeningen sørger så for vedligeholdelse af området og det eneste man selv står for er klipning af hæk og vedligeholdelse af det grønne område ud mod vejen. Ca 400 m fra villaen ligger hallen, hvor følgende sportsgrene bl.a. er repræsenteret: Badminton, fodbold, håndbold, gymnastik, petanque samt løbeklub. Derudover er man også tæt på Sportscenter Herning, ishockeyhallen og Herning Svømmehal.
Her i "Skovbyen" på Bøgens Kvarter finder man en særdeles velbeliggende villa i et af Hernings smukkeste, grønne områder - man er tæt på det hele...ikke langt fra byen - og alligevel omgivet af naturens skønne farver.