Søndertorp 15, Gjellerup, 7400 Herning

Skøn villa i Gjellerup

Denne villa er beliggende på en stille og lukket stikvej i Gjellerup, hvor nyanlagte stistystemer sikkert fører børnene til Lindbjerg Skolen. For enden af vejen er der netop blevet anlagt et stort grønt areal med med en smuk sø og masser af plads til leg og hygge. Villaen er særdeles velvedligeholdt og i 2013 er der sat nye vinduer i huset og i 2016 blev vinduerne skiftet i den isolerede havestue. Udover en skøn villa får man også en carport og et rigtig godt værksted indrettet i den gamle garage. Villaen ligger på en dejlig sydvendt grund med flotte anlagte terrasser og en lukket og helt uforstyrret have.

INDRETNING: Villaens hjerte er uden tvivl køkken/alrummet, hvor der er direkte adgang ud til den flotte havestue. Her er der rigtig god plads og det er ofte her familiens måltider nydes. Fra havestuen er der adgang ud til den dejlige sydvendte have. Pænt, lyst og funktionelt køkken med bordplader i både bøgetræ og granit omkring kogepladen. Fra alrummet er der fransk dør ind til den hyggelige stue, hvor det er muligt at lave et ekstra værelse, hvis man har behov for det. Flot badeværelse fra 2009 med rigtig god skabsplads - både på væggen og under håndvasken - bruseniche samt gulvvarme i de flotte klinker. Inventaret i badeværelset er fra Aubo. Gæstetoilet med lyst håndvaskearrangement. Tre gode værelser, heraf 2 med faste skabe samt et stort soveværelse med udgang til terrassen og faste skabe. Godt og praktisk bryggers med vaske, faste skabe og klinkegulv.

Her er en fantastisk villa, der er lige til at flytte ind i og som glæder sig til at byde den næste familie velkommen på Søndertorp 15.