Her er virkelig en villa, der med den gennemførte istandsættelse og sin attraktive beliggenhed lige ved stisystemet og tæt på skole og hal, vil være den perfekte ramme for din familie." />
Ydertoften 75, Lind, 7400 Herning

Her er alt hvad du søger i en familievenlig villa i Lind - og så er den tilmed fuldmuret, nyistandsat og lige til at flytte ind i. Villaen har i 2017-2019 gennemgået en totalrenovering, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Overalt er materialer i top, detaljerne er gennemførte og der er ikke gået på kompromis nogle steder. Tag og vinduer er skiftet som et par af de største projekter. Derudover er alt det indvendige skiftet med bl.a. nye lysegrå klinker med gulvvarme, nyt køkken, 2 nye badeværelser, nye lofter og nyt gulv. Indretningen er optimal og kan med sine 156 kvm + 26 kvm havestue/alrum bl.a. tilbyde 4 værelser, 2 badeværelser og et stort lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med havestuen. Til villaen hører også en dejlig stor dobbelt garage med to elporte og troldtekt lofter med indbyggede spots. Garagen er meget anvendelig og vil også kunne bruges som gildesal ved festlige lejligheder. Derudover så er den lukkede have nyanlagt med flisegang langs villaen og to dejlige terrasser.

INDRETNING: Husets hjerte er uden tvivl det dejlige store køkken/alrum, hvor der udover køkken og stor spiseplads i alrum/havestue også er plads til hygge og leg. Inventaret er fra KVIK med store skuffer med hvide fronter flere steder. Der er indskudte skuffer i alle de øverste skuffer for at udnytte pladsen i øverste skuffe fuldt ud. I hanen er der indbygget Quooker. Der er rigtig god arbejdsplads og masser af skabsplads med bl.a. et viktualieskab og låger ved bordpladen, så man kan skjule "maskiner". Fra køkkenet er der åbent til den integrerede havestue med udgang direkte til terrassen. Hyggelig stue med brændeovn og lyst gulv. Den ene ende af huset byder på et lækkert lyst badeværelse med bruseniche og flot håndvaskearrangement samt tre rigtig gode værelser med faste skabe. I det ene værelse er der udgang til haven. I den anden ende af huset er soveværelset med skydeskabsarrangement og direkte adgang til badeværelse med bruseniche. Entre med flot inventar fra KVIK med god bord- og skabsplads.

Her er virkelig en villa, der med den gennemførte istandsættelse og sin attraktive beliggenhed lige ved stisystemet og tæt på skole og hal, vil være den perfekte ramme for din familie.