Danasvej 21, 1. TH., 7400 Herning

Hvis du leder efter en skøn ejerlejlighed lige i hjertet af Herning, så er det nu du skal slå til. Her er muligheden for at få boligdrømmen opfyldt - og så endda med et ekstra værelse ud over soveværelset og en hyggelig altan. Ejerlejligheden er beliggende i en ejendom med tre andre lejligheder, som tilsammen udgør en meget velfungerende ejerforening. Det viser sig tydeligt allerede, når man træder ind i opgangen, der er meget pæn og velholdt. Udover ejerlejligheden så hører der også et rigtigt stort, disponibelt kælderrum med til lejligheden. I kælderen er der også fælles vaskemaskine og tørretumbler samt toilet, bad, cykelparkering og redskabsrum. Vejen er lukket for gennemkørsel, og der er derfor mulighed for at parkere lige udenfor ejendommen.

INDRETNING:
Pæn, lys entre med lyst trægulv og plads til overtøj og fodtøj. Lyst køkken fra ca. 2009 med hvide fronter og mørk bordplade. Foran vinduet i køkkenet er der opsat en bordplade, så man har mulighed for at sidde spise i køkkenet eller nyde en god kop kaffe. Dejlig stue med lyst trægulv og udgang en skøn lille altan. I stuen er der fint plads til at etablere både spisestue og opholdsstue. For ca. 3 år siden blev terrassedør og vinduer i stuen skiftet. Badeværelse er fra ca. 2009 og med bruseniche, pænt håndvaskearrangement og hvide fliser. Stort soveværelse samt et rigtig godt ekstra værelse - begge med trægulve.

Rundt om ejendommen er der en hyggelig have med bl.a. opholdsarealer og plads til ophæng af vasketøj. Også her på de fælles opholdsarealer er alt pænt og velholdt.