Søvænget 85, 7451 Sunds

Børnevenlig villa tæt ved Sunds sø.

- Dejlig velindrettet familievilla
- Villaen er fuldmuret og med gulvvarme
- Stor dobbelt garage med gulvvarme
- 3 store børneværelser
- Forældreafdeling med eget bad
- Fantastisk dejlig lukket have med overdækning
- Få minutters gang til Sunds Sø og dens fantastiske natur

Dette er 7 gode sætninger, som kort beskriver denne fantastisk villa i Sunds.

Ønsker du at bo i det eftertragtede kvarter på Søvænget, tæt på den smukke natur ved Sunds sø, som giver mulighed for en dejlig løbe/gå tur rundt om den ca. 5,5 km lange sø, så har du muligheden her.
Villaen er beliggende i yderst børnevenligt kvarter med sti-systemer, så børnene kan færdes trygt og godt. Villaen er opført i 2005 med bl.a. sorte betontagsten med valmede gavle. Træ-/alu vinduer. Fuldmuret indervægge. Villaen er opført med klinkegulve samt trægulv. Lækker stor dobbelt garage med automatisk portåbner samt gulvvarme. Hele villaen opvarmes med fjernvarme, som gulvvarme.

INDRETNING: Som det første træder man ind i entreen, hvor man til venstre har åben forbindelse til bryggers med bord og vask, skydeskabe samt vaskesøjle. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche samt lyse klinker. Hjerterummet i denne villa, er det fantastiske køkken/alrum med hvide låger, loft til kip med ovenlys vinduer, som gør rummet lyst og lækkert. Endvidere er der udgang til dejlig overdækket terrasse, som ligger under tag, og som virkelig kan forlænge enhver sommeraften. Fra køkken/alrummet bliver man ført videre ind i en hyggelig forsænket tv-stue. 3 store børneværelser, heraf 2 med indbyggede skydeskabsarrangement. Soveværelse med walk-in og direkte adgang til lækkert stort badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og lyse klinker. Fra soveværelset er der udgang til den overdækkede terrasse, hvor man virkelig har formået, at få skabt et skønt udemiljø.

Denne fantastiske villa er perfekt til børnefamilien, der ønsker plads både ude og inde.