Engholm Søpark 100, 7400 Herning

En arkitektonisk perle med udsigt til Hernings smukke golfbane

EN ARKITEKTONISK PERLE MED UDSIGT TIL HERNINGS SMUKKE GOLFBANE

- 213 kvm moderne og funktionel bolig fra 2018
- Gennemførte detaljer i højeste kvalitet
- Fantastiske udearealer med udsigt, smukke høje træer og den dejligste terrasse.
....og det er bare en brøkdel af det som Engholm Søpark 100 har at byde på - se mere her...

Fantastisk arkitektur, gennemførte detaljer og en helt enestående beliggenhed for enden af en lukket stikvej er bare nogle af de superlativer, der passer præcist på Engholm Søpark 100. Villaen, som nu kan blive din.... Grunden på ikke mindre end 1.521 kvm er på den ene side omkranset af de smukkeste høje træer, mens der til den anden side er en skøn udsigt til hul 16 på golfbanen ved Herning Golfklub. Haven er lukket og indrettet med flere uderum, der indbyder til bl.a. en rask fodboldkamp, hygge i hulen eller måske et lunt snobrød ved den hyggelige bålplads med indbyggede bænke. Denne unikke villa er opført i 2018 og er med sine 213 kvm en fantastisk ramme for en moderne familie. Der er ikke gået på kompromis nogle steder og de smukke arkitektoniske detaljer går hånd i hånd med udsøgt kvalitet og en gennemført stil. Derudover er villaens indretning optimeret, så man i villaen overalt fornemmer, at funktionalitet og moderne livsstil i en aktiv børnefamilie, har været en hjørnesten og et mål, da villaen er blevet tegnet. Udover en fantastisk have og flere hyggelige oaser på grunden, så byder udenomsarealerne også på den dejligste sydvendte terrasse i kumaru træ, med en dejlig stor overdækning. Taget på overdækningen er lameller, som kan vippes, åbnes og lukkes - alt efter vind og vejr. Al styring er elektronisk og der er indbygget regnsensor i overdækningen, så man kan have havemøbler på terrassen hele året. Til villaen hører endvidere en dobbelt carport med troldtekt lofter og indbyggede spots samt et isoleret værksted, hvor den gode loftshøjde fra carporten er ført med ind i værkstedet og giver ekstra muligheder for god opmagasineringsplads.

INDRETNING:
Allerede ved indgangen til denne fantastiske villa bliver man mødt af en arkitektonisk perle, hvor man gennem villaens flotte glasfordør har det smukkeste kig lige gennem villaen og ud i en smuk atriumgård og herfra direkte ud i den smukke grønne have. Villaens hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor der er højt til loftet, stort ovenlyt og en helt fantasktisk rumfornemmelse. De store vinduespartier med dobbeltdør, der kan åbnes 180 grader, til terrassen giver et fantastisk lysindfald og en skøn udsigt til terrasse og have. Det smukke midnatsbål inventar i køkkenet er fra HTH og er elegant sammensat med fronterne Dark Harmony. På toppen er lagt en lækker bordplade i corian samt vandhane i messing og tilhørende quooker. I køkkenet er der også indtænkt og etableret den hyggeligste alkove, som indbyder til en afslappet stund, måske med en lille film eller en god bog, mens mor og far laver mad. Fra alrummet er der adgang til stuen, hvor man som en eksklusiv detalje har indbygget en lækker gaspejs mellem de to rum. Gaspejsen er åben på tre sider og skaber derfor naturligt en dejlig stemning til et middagsselskab i alrummet, men kan den også nydes fra den hyggelige opholdsstue og skabe en fantastisk stemning her. Den dejlige opholdsstuen har et skønt kig til haven og her er der god plads til at familien kan samles i sofaen om en god film eller en sjov serie.

Udover de store og centrale rum i denne villas indretning, så er der etableret en fantastisk børneafdeling med to store værelser, et godt badeværelse med bruseniche med glasvæg, samt et stort og lyst multirum, hvor der er masser af plads til leg for børn i alle aldre. En af grundtankerne i denne unikke planløsning har været at skabe sammenhæng i indretningen og funktionalitet for familien. Derfor er der i multirummet et stort vinduesparti, hvor man kigger på tværs af atriumgården og direkte ind i alrummet. Det betyder, at man nemt ville kunne have gæster i alrummet og nyde god mad og et glas vin samtidig med, at man kan kigge ind i multirummet, hvor især de mindre børn tydeligt ville føle nærheden, når der er direkte kig ind fra alrummet. Udover de to store værelser i børneafdelingen, så er der også et tredje værelse, som har indgang gennem skydedøre fra stuen. Den private afdeling, forældreafdelingen, i villaen er på fornemmeste vis lavet så man har sammenhæng mellem et dejligt soveværelse, hvor der indgang til et lækkert walk-in. Derudover er der i den private afdeling indgang til et smukt badeværelse med fritstående badekar og kig ud til den skønneste lille have med smukke, grønne græsser - naturligvis helt lukket og ugenert. Brusenichen er stor med klar glasvæg og flotte messingdetaljer samt indbyggede armaturer ved både vask og bruseniche. I villaen er der naturligvis også et rigtig godt og stort bryggers, hvor installationer samt vaskemskine og tørretumbler er gemt bag skydelåger. Deruover er der rigtig god skabsplads, vask og bordplads i det funktionelle bryggers. I bryggerset er der udgang til den hyggelige bålplads og samtidig et fantastisk og gennemgående kig på langs af villaen, hvor et stort vinduesparti i den anden ende af villaen forbinder de indvendige og udvendige arealer på smukkeste vis.

Overalt i i villaen er der opsat troldtektlofter, så akustikken er i top, når loftshøjden kommer til sin ret. Der er lagt flotte lyse gulve med gulvvarme og så er der etableret boligventilation og centralstøvsuger.

Denne enestående villa er nu klar til at byde de næste ejere velkommen. Alle de flotte løsninger, gennemtænke og veludførte detaljer gør uden tvivl denne villa til noget helt specielt. Den har desuden en helt unik beliggenhed i Hernings attraktive bydel Engholm Søpark, hvor indkøbsmulighed er lige ved områdets indkørsel, og hvor både Herningholm skolen og Herning Centret kan nås på cykel på 5 min.

En arkitektonisk perle med den helt rigtige beliggenhed.