Egebakken 14, Gullestrup, 7400 Herning

Nybygget, arkitekttegnet villa i naturskønne omgivelser

Hvis drømmen er en nybygget, arkitekttegnet liebhavervilla på en af Hernings mest naturskønne beliggenheder med "Løvbakkerne" i baghaven, så er det nu du skal slå til.
Egebakken 14 bliver ikke bare en helt igennem fantastisk og vedligeholdelsesfri kvalitetsvilla af høj kvalitet - det bliver også et moderne, gennemført og funktionelt hjem. Et hjem, der vil kunne indfri dine boligdrømme. Der er ikke gået på kompromis med hverken materialer, kvalitet eller design, og overalt er de enkle linjer og de gennemførte detaljer uovertrufne. Den smukke grå teglsten fra Egernsund Tegl komplementerer facadens mørke kebony trælister på smukkeste vis. Udover en gedign og gennemført villa med store flisebelagte terrassearealer mod syd, udendørsbruser og flere skønne solkroge, så etableres der også en dobbelt garage med direkte adgang til villaen, og her er der selvfølgelig forberedt til elbil.

INDRETNING: Husets hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum, der med en dejlig loftshøjde på ca. 2,7 m. fantastisk lysindfald gennem de store vinduespartier, indbyder til mange dejlige timer med familie og i gode venners selskab. Der opsættes troldtekt lofter med indbyggede spots, så akustikken er helt i top, og på gulvet bliver det flotte matlakerede lamelplankegulv gennemgående. Fra alrummet er der et stort skydedørsparti direkte til den dejlige terrasse, udendørsbruser og have, og derudover er der delvist åbent til stuen i den ene ende samt mulighed for at etablere et multirum til børnene eller et lækkert hjemmekontor på den anden side af køkkenet. Udover et rigtig godt multirum, der som sagt også kan lukkes til et værelse, er der tre store værelser samt et lækkert soveværelse med direkte indgang til det ene af villaens to dejlige badeværelse. Heller ikke her er der gået på kompromis med kvaliteten og der opsættes flotte 60x60 cm fliser i brusenicher og på gulv samt monteres elegante glasvægge og -dør omkring brusenicherne. Villaen har endvidere en pæn og præsentabel entré samt et godt stort bryggers ved siden af garagen.Villaens inventar leveres af HTH og her har man som kommende køber mulighed for at være medbestemmende, hvilket også gør sig gældende for både gulvvalg og klinketype samt for terrasse og belægning.
BELIGGENHED:Egebakken er beliggende i den nordlige del af Herning, Gullestrup "for foden af Løvbakkerne" med en skøn natur og dyreliv. I Gullestrup findes både skole, institution, et rigt foreningsliv og en hel ny og meget populær multihal med diverse aktiviteter for både store og små. Det er en by i rivende udvikling, som senest er fået opgraderet infrastrukturen med nye tilkørselsveje og cykelstier rundt i området, som i løbet af få minutter fx kan bringe dig til byens mountainbike spor, Fuglsang Sø eller Holling Sø.
Det allerede veletablerede kvarter byder på fantastiske faciliteter til både børn og voksne i form af flere legepladser, basketballbane, fodboldbaner, udendørs fitness faciliteter, egen "grøn plads" m.m.Du finder Egebakken 14 for enden af en lukket stikvej. Huset er velplaceret på grunden, og når du nærmer dig Egebakken har du direkte adgang til huset garage og den næsten 3 meter høje facade med husets hovedindgang. Ankomsten til huset giver ikke alene haven en fuldstændig ugenert privatsfære for vejens trafik og nysgerrige blikke; den sydvendte orientering sikrer dig en solens stråler gennem hele dagen.Plænen anlægges naturligvis så den er velegnet til familiens aktiviteter.
Villaen er under opførelse og indflytning forventes i efteråret 2022. Nu kan drømmen blive til virkelighed, og nøglerne til denne fantastiske villa på en unik beliggenhed kan blive dine!