Nygade 6B, 2. th., 7400 Herning

Lejlighed i Herning midtby

Ønsker du at nyde livet i Herning, herunder cafélivet, den fantastisk atmosfære på torvet i Herning, at du kan gå rundt til dine indkøb og besøge biblioteket uden at skulle i bil, så har du muligheden her.

En sjælden perle i form af en lækker stor penthouse lejlighed lige i hjertet af Herning. Lejligheden er beliggende i den smukke bygning på hjørnet af Østre Kirkevej og Nygade. Der er elevator i bygningen og endvidere medfølger der, et dejligt stort depotrum samt carport. På grunden er der et græsareal, som må benyttes af ejendommens beboere. Den smukke lejlighed har et fantastisk lysindfald fra alle vinkler samt en formidabel udsigt over byen. Flotte lyse trægulve i det meste af lejligheden. Endvidere opvarmes den med fjernvarme.

INDRETNING: Oplevelsen er stor, når man træder ind i den lyse lejlighed. Som det første møder man en entre, som ligger i åben forbindelse med en fantastisk lækker stor stue med store vinduespartier, som giver et smukt lysindfald ligesom der er loft til kip. Spisestuen er i åben forbindelse med stuen. Dejligt stort køkken/alrum med hvide låger og igen med et lækkert stort vinduesparti med udgang til hyggelig altan, hvor man kan nyde eftermiddags- og aftensolen samt den skønne udsigt. Et godt værelse med skydeskabsarrangement. Gæstetoilet med flot sort marmorbordplade og hvide klinker. Soveværelse med faste skabe og adgang til flot badeværelse med dobbelt vask, sort marmorbordplade, hvide låger, bruseniche samt håndklædetørre.

Virkelig en lejlighed ud over det sædvanlige.