Spurvevej 9, Hammerum, 7400 Herning

Nyrenoveret enderækkeshus med 5 værelser, stort badeværelse og mulighed for ekstra gæstetoilet

Nyrenoveret enderækkehus beliggende for enden af en lukket stikvej, lige ud til grønt område og stisystem. I dette skønne enderækkehus finder man 163 velindrettede og funktionelle kvm. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og alle værelser har en god størrelse. I forbindelse med renoveringen er der bl.a. lavet helt nyt køkken, isat skifer bundstykker i vinduerne og så er der skiftet døre i husets stueplan (2014). Huset har en dejlig sydvendt have og der er netop etableret en overdækket terrasse, så man har mulighed for at nyde endnu flere danske sommeraftener på terrassen.

INDRETNING: Nyt Vordingborg køkken fra 2019 med hvide fronter, sorte greb og en flot hvid bordplade. Der er rigtig god opbevaringsplads i køkkenet i form af skuffer og en stor skabsvæg med bl.a. viktualieskab. For enden af køkkenet er der etableret en ekstra spiseplads/bar. Fra køkkenet er åbent til en rigtig god spiseplads med udgang direkte ud til terrassen mod syd. Dejlig stue med hybridbrændeovn til brænde eller træpiller. Brændeovnen kan styres med en app. Badeværelse med rigtig god skabsplads, vandbåren håndklædetørrer, gulvvarme i de flotte granitfliser og pænt håndvaskearrangement. To gode værelser med henholdsvis 2 og 4 faste skabe. Bryggers med nyt gulv, god skabsplads, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er det muligt at etablere et ekstra toilet, hvis man ønsker det. I køkken, stue, bryggers og de to værelser i stueplan er der lagt flot amtico gulv.

1. SAL: Dejlig lyst repos med trægulv. 3 rigtig gode værelser - alle med trægulv. I 2014 er der isat nye ovenlysvinduer på alle tre værelser. Ønsker man at sammenlægge værelser eller åbne 1. sal til f.eks et stort aktivitetsrum eller en ekstra stue, er det muligt.

Fællesgrunden - indeholdende indkørsel, græsplæne og 2 carporte pr. bolig og skur - deles med naboen og man er fælles om drift og vedligeholdelse.

Et fantastisk enderækkehus med attraktiv beliggenhed lige ved Lindbjerg Skolen, en overskuelig have og nogle gode og veludnyttede kvm. Derudover er der gåafstand til friluftsbad, indkøbsmuligheder og daginstitution.