Museumsgade 61, 7400 Herning

Med kig til det hyggelige Søndre Anlæg og med midtbyen inden for 5 min afstand, så kommer man ikke til at bo meget mere centralt her på Museumsgade. De skønne grønne områder og alle midtbyens faciliteter kan nydes hver eneste dag. Denne flotte villa er med sine røde sten og det flotte mansardtag en klassiker ud over det sædvanlige. Villaen har gennemgået en stor renovering med bl.a. udskiftning af tag og vinduer for ca. 10 år siden. Ejendommen er opdelt i 2 lejligheder og begge lejligheder fremstår også lyse og indbydende og med nyere inventar. Mange af de flotte originale detaljer er heldigvis bevaret og der er bl.a. flotte plankegulve, fyldingsdøre og dejlig højt til loftet overalt.

INDRETNING:

Lejlighed i stueplan:
Nyere, lyst køkken med god skabs- og bordplads. Dejlig stue med god plads til både opholds- og spisestue samt forbindelse til den dejligste havestue. Soveværelse med plankegulv og fire faste skabe. Pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche med glaslåger og lyst håndvaskearrangement.

Lejlighed på 1. sal:
Flot hvidt køkken med grå bordplade. Dejlig stor dobbeltstue, hvorfra der er udgang til den skønneste altan, der indbyder til hygge med en god kop kaffe eller et lille glas vin. Godt soveværelse med plankegulv. Pænt badeværelse med bruseniche.

Kælder:
Her er i kælderen er der god plads til opbevaring. Der er flere gode depotrum og et bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Ønsker man at bo centralt og dele ejendommen med teenagebørn eller en god bekendt, så er denne ejendom med de to flotte lejligheder lige noget for dig. Og beliggenheden, med nærheden til midtbyen og samtidig de grønne områder lige ved siden af, bliver det ikke meget bedre.