Holbækvej 8, 7400 Herning

Fantastisk villa i østbyen - istandsat og indflytningsklar

I Hernings attraktive østlige bydel finder du denne villa, som er gennemgribende renoveret og lige til at flytte ind i. Her får du bl.a.:
- Glaseret tegltag
- Træ/alu vinduer
- Gulvvarme i hele boligdelen
- Nyt køkken, bad og gæstetoilet
- Tre værelser og meget anvendelige disponible rum i kælderen.
- Et helt fantastisk køkken/alrum og en stor stue
- Lækker havestue med udgang til en stor træterrasse

Denne fantastiske og indflytningsklare villa, skal absolut opleves!

Nu udbydes denne stilfulde og istandsatte villa i Hernings attraktive østlige bydel. Villaen har de seneste 7 år gennemgået en helt utrolig forvandling, så villaen i dag fremstår som en moderne og funktionel bolig med en særdeles bynær placering.
Villaen fremstår med flot vandskuret og hvidmalet facade, nyere træ/alu vinduer, zinktagrender og glaseret tegltag.
Gulvvarme, klinker, trægulve og hvide gipslofter er gennemgående elementer i hele boligen, som ligeledes er efterisoleret og har et godt energimærke. Stilrent og funktionelt Kvik Køkken med kvalitetshvidevarer samt eksklusiv Corian-bordplade uden samlinger.
Dejlig lukket sydvest vendt og vedligeholdelsesnem have og 2 træterrasser hvor udelivet kan nydes hele dagen.

INDRETNING:
Allerede i entréen fornemmer man de rene linjer og den gennemførte stil. Villaen har en rigtig dejlig loftshøjde, der giver en fantastisk rumfornemmelse uanset hvor man befinder sig. Fra entréen har du direkte adgang til det store køkken/alrum med kvalitetsinventar fra Kvik Køkken, hvidevarer fra Siemens, Witt og Quooker, samt helstøbt Corian-bordplade. Fra køkkenet er der udgang til en lille hyggelig østvendt træterrasse, hvor morgenkaffen kan nydes. Det store alrum indbyder til hygge med familien eller gode venner og har udgang til villaens flotte havestue. Gennem den franske dør er der indgang til den store lyse stue med store vinduespartier til gulv, som giver et fantastisk lysindfald og det dejligste kig til terrasse og have. Fra stuen er der naturligvis også udgang til en den store træterrasse. I denne villa er der også et rigtig godt soveværelse med indbygget skabsvæg med HTH elementer, samt to gode værelser. Sammen med værelserne er der et flot badeværelse med store klinker og stor bruseniche med Unidrain og glasvæg. Derudover er der også etableret et lækkert håndvaskearrangement samt en håndklædetørrer. Fra entré er desuden adgang til flot gæstetoilet.

Villaens kælder er ligeledes istandsat og efterisoleret og byder på vaskerum/bryggers og gode disponible rum.

Attraktiv beliggenhed i østbyen, en helt enestående renovering, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller gennemførte detaljer - så bliver det ikke meget bedre.