A.P. Møllers Vej 13, 7400 Herning

Fantastisk belliggenhed i et af Herning attraktive kvarterer.

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige beliggenhed i Herning by, så er huset her nu. Her på A. P. Møllers vej er denne villa nu kommet til salg. Det er en rigtig god familievilla, hvor man skal påregne, at der skal udskiftes tag inden så længe. Indretningen er rigtig god og de 140 kvm er rigtig godt indrettet og udnyttet, så her er plads til alle. Ikke nok med at villaen er rummelig, så er der også en carport til villaen, hvor handy-manden kan slå sine folder. Vil man hellere nyde sommer og sol under åben himmel, så er der en helt fantastisk grund til villaen. Den er sydvendt og her er der masser af muligheder for boldspil, leg og hygge. Samtidig er villaen meget centralt beliggende, så alle midtbyens faciliteter er inden for rækkevidde.

INDRETNING:
Villaen har i dag et rigtig hyggeligt køkken, som er beliggende lige ved siden af den store vinkelstue. Hvis man ønsker at ændre på indretningen er der mulighed for at lave et lækkert køkken/alrum, og så er der stadig en rigtig dejlig stor stue. Fra stuen er der udgang til en stor overdækket terrasse. Godt soveværelse samt tre gode værelser. Badeværelse med kar og bruseniche. Pænt gæstetoilet. Præsentabel entre og et godt praktisk bryggers.

Ring til os allerede idag, hvis du er interesseret i at komme ud og se denne villa på en af byens rigtig gode beliggenheder.