Nørretorp 36, Gjellerup, 7400 Herning

Dejlig villa i et attraktivt og børnevenligt kvarter med bl.a. istandsat køkken, bad og bryggers fra 2003 samt tag fra 2008

Her på Nørretorp 36 vil alle føle sig hjemme fra første besøg. Denne hyggelige og velindrettede villa er beliggende i et skønt og børnevenligt område, hvor man sommetider kan høre kammeraterne cykle på vejen eller lege i haven. Vejen er lukket i enden og der er ikke langt til hverken institution eller den nye "Lindbjergskolen". Villaen er beliggende på den dejligste og helt lukkede grund, hvor den blomstrende, sydvendte have indbyder til mange timers hygge og leg. Mens børnene leger og hygger sig i haven, så er det samtidig muligt at nyde en dejlig varm sommerdag på den store overdækkede terrasse. Her er der masser af plads til både familie og venner, hvis der er anledning til det. Villaen her er løbende vedligeholdt og pænt i standsat. I 2003 var det en stor del af rummene indvendigt, der blev lavet i stand. Her skiftede man bl.a. køkken, bryggers og badeværelse ud og lagde samtidig et flot sammenhængende gulv i køkken/alrum og stue. I 2008 er der lagt nyt eternittag på huset og i 2014 er gavle og beklædning mellem vinduer skiftet.

INDRETNING:
Når familie og venner samles her, så er det i det store køkken/alrum, der bliver dækket op. Herfra er der nemlig en stor åbning og sammenhæng direkte ind til stuen, så alle sidder sammen. Køkkenet blev skiftet i 2003 og inventaret er fra JKE Design. Der i den forbindelse blevet etableret en lækker gaskogeplade og den flotteste sorte granitbordplade. Stuen er dejlig hyggelig med brændeovn og udgang til den store overdækkede terrasse direkte mod syd. Det flotte badeværelse er også blevet skiftet i 2003, og som med køkkenet er inventaret her også fra JKE Design. Der er desuden bruseniche, flotte lyse klinker og gulvvarme i rummet. Et stort soveværelse med skydeskabsarrangement og to gode værelser med faste skabe og lyse gulve. Derudover er der et flot og praktisk bryggers med klinkegulv, som også er istandsat i 2003. Her er der rigtig god skabsplads og fin plads til at placere sin vaskemaskine og tørretumbler i en god højde.

Her får man virkelig en villa, der er særdeles godt indrettet og samtidig velholdt og løbende vedligeholdt.