Faunbjergvej 32, Simmelkær, 7451 Sunds

Villa med bl.a. nye vinduer, 4 værelser og en god garage

På en stille villavej i Simmelkær ligger denne fine villa, som oprindeligt er er fra 1971, men som i løbet af de sidste par år er blevet renoveret. I 2021 er der kommet nye plastikvinduer og -døre i hele huset, opsat ny elport i garagen og så er der lavet et flot bryggers inde i villaen. I 2019 blev den udvendige belægning skiftet. Derudover er der levet skiftet gulve flere steder i boligen og der er lagt en ny flot bordplade på i køkkenet. Udover en skøn villa, så er der også til denne villa en dejlig stor garage på hele 36 kvm, hvor der er god plads til bilen og samtidig mulighed for at have et lille værksted i bunden af garagen. I garagen er der også en lille kælder på ca. 2 kvm. Der er fiberledning lagt ind i villaen. Villaen opvarmes med fjernvarme og derudover er der en varmepumpe i stuen.

INDRETNING:
I denne villa får man 136 kvm, der er rigtig godt indrettet og hvor der er ikke mindre end 4 værelser. Entreen og vindfang er indbydende og sælger har lagt et flot lyst gulv. I villaens køkken er der lagt en ny bordplade på samt opsat nye fliser lang bordpladen, der komplementerer de massive låger på fornemmeste vis. I køkkenet er der også en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles til daglig. Fra køkkenet er der indgang til en dejlig stor vinkelstue, hvorfra der er udgang til en den dejligste, store havestue, hvor der er rigtig god plads til hele familien. Et godt soveværelse med fire faste skabe samt tre gode værelser. Et pænt lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og stort håndvaskearrangement med god skabsplads. Et godt og praktisk, nyt bryggers med rigtig god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Udover en rigtig dejlig villa, så får man også den skønneste lukkede have, hvor der er masser af plads til leg og hygge.