Nørlundvej 56, Kølkær, 7400 Herning

Idyllisk perle beliggende i de mest naturskønne omgivelser med udsigt til marker og grønne arealer. Når man kører ind på gårdspladsen til den 4-længede gård, fornemmer man straks, den gode mavefornemmelse. Gården er opført 1929 i røde sten med eternittag og store dele af stuehuset er istandsat i 2004. Udover stuehuset er der i de 3 længer følgende: Fyrrum/Værksted. Godt isoleret hobbyrum. Dejlig stor garage med støbt gulv og plads til biler og opbevaring m.v. Lade. Endnu en stor garage. Hønsehus. Endvidere er der byvand. Gården opvarmes med pillefyr og solceller til vandet.

INDRETNING: Som det første træder man ind i en dejlig entre med flotte lyse klinker, gulvvarme og trappe til 1. sal. Flot badeværelse med håndvaskearrangement med støbt terrassovask, bruseniche, flotte klinker samt gulvvarme. Hyggeligt køkken med hvide låger, massiv bordplade samt spiseplads til familien. Viktualierum. Fra køkkenenet træder man videre ind i 3 sammenhængende stuer, heraf en med brændeovn og med udgang til fantastisk hyggelig overdækket terrasse. De 3 stuer er opdelt med franske døre og det oprindelige trægulv er gennemgående i alle stuerne. Godt, stort værelse med udgang til gårdspladsen. 1. SAL: Lækkert stort soveværelse med walk-in. Stort børneværelse.

Fra den overdækkede terrasse er der udsigt til en yderst charmerende have med store gamle træer og det smukkeste havehus. Her kan man virkelig nyde solen, mens børnene leger.

Denne 4-længede gård indbyder både til hygge og velvære for hele familien.