Engholm Søpark 29, 7400 Herning

Lækker villa i Engholm Søpark

I løbet af en ganske kort årrække er Engholm Søpark blevet forvandlet fra marker og landbrugsjord til en af Hernings mest eftertragtede bydele. Og det er ikke uden grund. Området er skønt med lukkede stikveje og indkøbsmulighed lige om hjørnet. Derudover så er der rigtig gode stiforbindelser og kig til de grønne områder. Og nu har du muligheden for at komme til at bo i en dejlig villa i lige netop det område. Engholm Søpark 29 er fra 2018 og opført af HusCompagniet. Indretningen er gennemtænkt og funktionel og de nuværende ejere har optimeret udenomarealer med en helt fantastisk overdækket terrasse fra 2021, hvor taget på overdækningen er elektriske lameller med regnsensor, så det er muligt at åbne, lukke eller vippe lamellerne alt efter vejret. Deruover er der til denne model også en markisevæg, som kan køres ned for at skabe endnu mere hygge. Som en sidste finesse er der naturligvis indbygget lys i overdækningen, så man på en mørk aften kan skabe en helt fantastisk stemning udendørs. Villaen opvarmes med jordvarme, og der er gulvvarme overalt. Deruover er er også installeret centralstøvsuger.

INDRETNING:
Villaens hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor der er højt til loftet, ovenlysvindue, aktustikloft og et helt fantastisk lysindfald, da rummet er gennemlyst fra flere sider. Her er plads til at hele familien kan samles til både hverdag og fest. Inventaret er fra HTH og dejlig lyst. Der er rigtig god arbejdsplads og -bordplads i køkkenet, hvor køkkenøen bliver det det naturlige omdrejningspunkt. Fra køkkenet er der udgang til den lækre overdækkede terrasse gennem hele to dobbeltdøre. En rigtig hyggelig stue med udgang til en dejlig vestvendt terrasse, der er delvis overdækket. I den ene ende af huset finder man villaens børneafdeling med et pænt lyst badeværelse og tre rigtig gode værelser. Derudover er der også en separat forældreafdeling. med walk-in closet og direkte indgang til et lækkert privat badeværelse med både kar og bruseniche. Villaens entré er lys og indbydende med flotte klinker og indgang til et praktisk bryggers, som også kan tilgåes direkte fra carporten.
Her får man en moderne og funktionel villa, som er lige til at flytte ind i. Have og terrasser er velanlagte og det vil ikke kræve mere en måske lidt nyt maling indvendigt, så er drømmehuset klar til indflytning.