Præstehaven 18A, 1. mf., Gjellerup, 7400 Herning

Lige i hjertet af Gjellerup med ganske kort afstand til indkøb m.v., finder man denne dejlige ejerlejlighed, istandsat med bl.a. et flot badeværelse. Ejerlejligheden er beliggende i en særdeles velfungerende ejerforening, hvor der bl.a. er egen svømmehal, festlokale, fælles værksted og depot i kælderen. Derudover er der til denne ejerlejlighed en stor sydvendt altan med en dejlig udsigt fra den forreste blok. Der er parkeringspladser lige foran ejendommen til beboere og gæster.

INDRETNING:
Den skønneste, store stue med troldtekt lofter og flot afslebet trægulv. Herfra er der udgang til den store altan, hvor der er lagt epoxy på gulvet i 2019. Lækkert badeværelse - også fra 2019 - med smukke lyse klinker med gulvvarme, bruseniche med glasvæg og flot inventar fra HTH med lamelfronter i egetræ. Derudover er der også lavet plads til vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Dejligt, lyst køkken med spiseplads lige foran de store vinduer med den flotteste udsigt mod syd. Stort soveværelse med 5 faste skabe og udgang til altanen. Pæn entre med faste skabe.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af denne helt unikke ejerforening med fællesfaciliter helt udover det sædvanlige og en ejerlejlighed, som er lige til at flytte ind i, så er det nu du skal slå til.