Søtoften 2, Sunds

Hvis kun det allerbedste er godt nok til dig, så er denne villa det perfekte match. Det sjældent udbudte hus er opført i 2008 og byder på hele 231 kvm. beboelse, der emmer af elegance fra ende til anden med et lækkert, åbent opholdsmiljø, fem store værelser og masser af luksusinventar til den kræsne køber. Endvidere en lækker, overdækket terrasse med dejlig lukket have. Når du kører ind ad indkørslen, præsenterer huset sig smukt med sin mørke murstensfacade samt træ/alu-vinduer Gulvvarme overalt. IHC-elanlæg med integreret alarm og viewer. Velux-vinduer med
regnsensor og fjernbetjente solgardiner. Troldtekt-lofter. Genvindingsanlæg. Centralstøvsuger. Solcelleanlæg. Villaen opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Villaens hjerterum starter med et flot køkken fra Hanstholm med skabselementer i sortbejdset eg. Viktualierum med plads til kolonialvarer, vin m.m. Alrummet har plads til et stort spisebord, hvor hele familien kan samles, og her får man glæde af et stort vinduesparti med skydedør i sydvendt retning, der giver et dejligt naturligt lys. Dertil er der direkte udgang til stor overdækket terrasse. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med dejlig stor stue, der ligeledes har vinduespartier mod syd mod lukket have. Husets fem værelser er også i en klasse for sig. Soveværelset er separat placeret og har eget badeværelse og skydedør ind til walk-in-closet med inventar fra Hanstholm, og ekstra værelse/kontor - den helt perfekte forældreafdeling. Desuden er der to store værelser med indbyggede skabe, og et tredje med stor hems. Foruden det førnævnte badeværelse, så rummer villaen yderligere et. De har begge inventar fra Hanstholm, i et flot design og med muret brusenicher, som tilmed er med to brusere i forældrebadeværelset. Endelig byder plantegningen på et nydeligt bryggers med inventar fra Hanstholm, samt en integreret dobbeltgarage med selvstændigt ventilationsanlæg og med dertilhørende værksted og cykelrum.
Udenfor er haven anlagt med en græsplæne med pop-up vandingsanlæg, en sydvendt og overdækket terrasse og cirka 400 kvadratmeter belægningssten. Udover at villaen er beliggende på lukket børnevenlig villavej, ligger den tæt på boldbaner og legeplads, tæt på skole og ikke mindst, tæt på det populære Sunds Sø. Denne villa skal opleves med alle dens detaljer.
Pris:               3.995.000 kr.
Boligareal:           231 kvm.
Garage:                 52 kvm.
Grund:              1.147 kvm.
Opført:                      2008
Ejerudg./mdr.:     2.749 kr.
Energimærke:                 B
Salgsopstilling kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Olufsgade 7, Herning

Flot rummelig rødstensvilla med rødt tegltag fra 2004, beliggende centralt for bymidte,  cafelivet, offentlig transport, bibliotet og indkøb. Villaen er opført i 1954, moderniseret og rummer et boligareal på 237 kvm. fordelt på 3 plan, heraf 71 kvm. lovlig beboelse i kælder + 38 kvm. registreret som kælder. Helt igennem charmerende og hyggelig have med flere hyggelige terrasser. Flotte lyse gulve i det meste af villaen. Villaen opvarmes med fjernvarme. 
INDRETNING: Som det første træder man ind i hall med klinker og trappe til 1. sal. Dernæst går man videre ind i lækkert stort køkken/alrum med lyse låger og granit bordplade. I alrummet er der mulighed for at dække op til hele familien. Fransk dør til dejlig lys stue med brændeovn og med udsigt til alt det grønne og smukke i haven, fra stuen er der udgang til 2 forskellige terrasser. Badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og lyse klinker. Stort værelse med 2 faste skabe. 1. SAL: Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og lyse klinker. Stort værelse med skydeskabsarrangement og loft til kip. Stort soveværelse med walk in closet.
KÆLDER: Dejligt stort bryggers med bord, vask og massiv bordplade samt faste skabe. Stort værelse. Stort disponibelt rum/hobbyrum. Værelse med 2 faste skabe. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og gulvvarme ( Fra 2017).
I denne rummelige villa er der plads til hele familien - både de store og de små.
Pris:               3.995.000 kr.
Boligareal:           237 kvm.
Opført:              1954/2004
Ejerudg./mdr.:     2.564 kr.
Energimærke:                 C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 62 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 62 eller bolig@thpr.dk

Skolegade 74, Herning

Drømmer du om en fantastisk villa i Herning midtby, hvor husets sjæl og alle de smukke oprindelige detaljer, som bl.a. stuk, plankegulv, loftsrosetter og franske døre med facetslebet glas, er bevaret, så er Skolegade 74 lige noget for dig. Villaen er opført i 1942  med hvidpudset facade og sorte teglsten på taget og er løbende blevet renoveret og istandsat. Alt hvad der er lavet på og i villaen, er lavet med respekt for de oprindelige detaljer og materialer. Haven er helt lukket og der er lavet den dejligste overdækning, hvor man kan sidde og nyde solens lune stråler og et godt glas vin.
En del af villaens underetage er godkendt til beboelse og det er derfor muligt at udleje denne del.
INDRETNING: Entre med flot plankegulv og den oprindelige trappe til 1. sal. Under trappen er der i dag indrettet et depotrum, men det er også her den gamle trappe fra kælderen kommer op. To smukke stuer en suite med den flotteste franske dør med facetslebet glas som adskillelse. Det oprindelige plankegulv og de flotte sprossede vinduer danner på smukkeste vis de hyggeligste rammer om både spisestue og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der udgang til haven. Pænt lyst køkken med dobbelt dør ud til en dejlig stor terrasse, som er etableret ovenpå den oprindelige garage. Nyistandsat toilet (2020).
1. SAL: Dejligt stort soveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til den skønneste altan med morgensol. Et stort værelse samt et mindre værelse/kontor, som i dag anvendes som walk-in closet. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabad og fint lyst håndvaskearrangement.
UNDERETAGE: Egen indgang med god plads til overtøj og fodtøj. Køkken/stue med lyst gulv og indgang til separat soveværelse. Toilet og bruseniche. Fra lejligheden er der mulighed for at låse døren op så lejer har adgang til de to disponible rum, hvor bl.a. vaskemaskine og tørretumbler er placeret.
Til villaen hører endvidere en carport, en stor garage samt et ekstra depotrum
Pris:               3.125.000 kr.
Boligareal:           179 kvm.
Kælder:                  72 kvm.
Garage:                 50 kvm.
Grund:                503 kvm.
Opført:                      1942
Ejerudg./mdr.:     2.499 kr.
Energimærke:               C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk

Elmegade 2A, 1. tv, Hammerum

En god investering!
Hyggelig, charmerende lejlighed som på nuværende tidspunkt benyttes til udlejning. Lejeindtægt pr. md. er kr. 3000,- + forbrug. Ønsker man selv at benytte lejligheden, er dette også muligt. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING:
Lejligheden som rummer de 66 kvm. indeholder hyggeligt lyst køkken med  mindre spiseplads. Dejlig lys stue med pænt lyst gulv. Dejligt badeværelse med hvide klinker til loft, håndvaskearrangement og bruseniche. Soveværelse med lyst gulv.
Pris:                 625.000 kr.
Boligareal:            62 kvm.
Opført:                     1988
Ejerudg./mdr.:     1.650 kr.
Energimærke:                 B
Til lejligheden er der egen parkering samt eget depotrum.