Skjernvej 115, Skarrild

NU UDBYDES EN YDERST SJÆLDEN PERLE TIL SALG
Dette fantastiske smukke træhus, er beliggende i de smukkeste naturomgivelser med udsigt over å, egen sø og med fiskeret til Skjern å.
Når man køre ind i gårdspladsen til dette smukke træhus, så fornemmer man straks, at her emmer ro og hygge. Endnu bedre, taber man "helt pusten", når man træder ind i villaen... en mere storslående panorama udsigt, skal man lede længe efter.... et maleri i sig selv, som ikke kan beskrives.... Udsigt over egen sø, å med kano og lille anneks - et helt igennem idyllisk glansbillede.
Villaen henvender sig særdeles godt til dem som ønsker:
- At være omgivet af storslået og helt unik natur.
- Sejle en tur i din egen kano på åen
- Opleve solnedgangen over søen, mens du nyder et glas vin på terrassen.
- Nyde en tur i vildmarksbad med efterfølgende sauna - begge med udsigt over sø
- Fange din egen laks i Skjern å
- OG jeg kunne blive ved.......
Som sagt... en yderst sjælden perle, som skal opleves.
Pris:                   4.595.000 kr.
Boligareal:             208 kvm.
Kælder:                     0 kvm.
Garage:                  41 kvm.
Opført:                        1997
Ejerudg./mdr.:     2.300 kr.
Energimærke:                B
Salgsopstillingen kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Griegsvej 16, Lind

Flot og charmerende rødstensvilla med betontag beliggende på lukket villavej i attraktivt kvarter. Villaen, som er opført i 1965, er løbende moderniseret og rummer et boligareal på 172 kvm. samt carport på 16 kvm. Fantastisk syd/vestvendt gårdhave, hvor man ugeneret kan nyde sin morgenkaffe og om eftermiddagen et glas vin. Villaen opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Som det første træder man ind i en hyggelig entre, som bringer en videre ind i hjerterummet af denne villa. Her møder man et lækkert stort lyst køkken med massiv bordplade, lyse klinker og som har åben forbindelse til alrum, hvor der er plads til, at hele familien kan samles. Endvidere ligger køkken/alrum i åben forbindelse  med helt fantastisk dejlig stor stue med pejseindsats, lyst trægulv, gulvvarme samt udgang til hyggelig overdækket terrasse og dejlig lukket have. 2 børneværelser. Dejligt soveværelse med skabsvæg, lyst trægulv og udgang til haven. Gennemgangsværelse som kan benyttes til både walk-in eller kontor. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, hvide klinker og gulvvarme. Bryggers med bord og vask samt udgang til haven. Endvidere er der et godt disponibelt rum, som kan anvendes til både hobbyrum eller evt. kontor.
Denne dejlige villa indbyder til hjemlig hygge. En villa med plads til hele familien.
Pris:               2.195.000 kr.
Boligareal:           172 kvm.
Kælder:                  0 kvm.
Carport:                  16 kvm.
Garage:                  23 kvm.
Grund:                 788 kvm.
Opført:                      1965
Ejerudg./mdr.:     2.195 kr.
Energimærke:               C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Sahlholdtvej 27, Gullestrup

BO PÅ LANDET I NATURSKØNNE OMGIVELSER OG ALLIGEVEL NÆSTEN I BYEN.
Ønsker du at bo på landet, men alligevel stadig i byen, så børnene selv kan cykle til skole og til legekammerater, så har du muligheden her. Nu udbydes denne unikke ejendom, som har alt at byde på, for dem der ønsker, at bo i det naturskønne område nær Løvbakkerne. Villaen er beliggende på lækker stor grund på 23.499 kvm., hvilket giver oceaner af muligheder. Dejlig, stor garage med værksted, som hænger sammen med fantastisk stort multirum/gildesal med udgang til overdækket terrasse og med tilhørende køkken samt badeværelse. Denne bygning har netop fået nyt sort eternittag. Her er der muligheder for at afholde den store fest. Endvidere er der maskinhus med støm til havetraktor mv. Muligheder for høns, geder og får - kun fantasien sætter grænser. Dobbelt carport. Ventilationsanlæg i villaen. Ejendommen opvarmes ved jordvarme samt solcelleanlæg.
INDRETNING: Som det første træder man ind i dejlig lys vindfang samt videre ind i en entre med flotte grå klinker samt gulvvarme. Lækkert, stort bryggers med vaskerum med flotte grå klinker, masser af faste skabe, bord og vask samt gulvvarme. Dejligt køkken/alrum i åben forbindelse med stor lys stue med flot trægulv. Herfra er der udgang til sydvendt træterrasse med udsigt til grønne arealer. Entre med klinker og med trappe til 1. sal. 1 SAL: 2 store børneværelse heraf 1 med lyst gulv. Dejligt badeværelse med håndvaskearrangement samt bruseniche. Værelse med lyst gulv. Fordelingsgang med skydeskabsarrangement. Soveværelse med faste skabe samt lyst gulv.
Pris:               3.495.000 kr.
Boligareal:           204 kvm.
Andre bygninger:   198 kvm.
Garage:                  65 kvm.
Grund:                 2,3499 ha.
Opført:                 1930/2001
Ejerudg./mdr.:     1.935 kr.
Energimærke:               D
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Egebakken 19, Gullestrup

Unik perle, som er beliggende i attraktivt kvarter, med Løvbakkerne, sø og natur som nabo. Villaen er opført i 2006, og gennem renoveret indenfor de seneste 3 år. Villaen rummer et boligareal på 222 kvm, 20 m2 hems og med en 55m2 dejlig stor garage/bryggers og fitnessrum. Dertil et 23 m2 fritstående isoleret skur/værksted med støbt gulv og overdækning til skraldespande og cykler.
Villaen har mange gennemtænkte detaljer, som centralstøvsuger, termostatstyret gulvvarme i alle rum, Vola armaturer, Smartstyret lys, 2 store indbyggede vinkøleskabe, High-end hvidevarer med Tappanyaki grill, 2 emhætter indbygget i bordpladen, 2 ovne, varme skuffe m.m. Automatiske gardiner i køkken. Flotte gulve udført i microcement i det meste af underetagen og massive egetræs sildebensparketgulve på hele 1.salen, som gør villaen både rustik og elegant. Helt unikke udendørs arealer, med fuldstændig ugenert lounge terrasse med flot designet pergola med lys og el-tag, spa område. Sprinkler i græsplæne og blomsterbede samt mange mange flere gennemtænkte detaljer. Villaen opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Som det første træder man ind i dejlig lys hall, som til den ene side giver adgang til garage/bryggers og fitnessrum. Hævede vaskemaske & tørretumbler, hvid Corian bordplade med vask samt grå klinker. Går man til den anden side, møder et helt unikt køkken/alrum fra Kvik (3 år gammelt) med hvide grebsløse låger, Corian bordplade, indbyggede vinskabe, Quooker, high-end hvidevarer og flot svævende trappe til første-salen. Fra alrummet er udgang til en helt gennemført oase med hævede bede, og indrettet med plads til loungemøbler og spisebord, elektrisk pergola med LED lys, så man både kan sidde i sol samt skygge. Endvidere er der her mulighed for at tage et spabad under den åbne himmel.
Fra køkken/alrum går man videre til 2 store værelser, heraf et med skydeskabsarrangement. Flot badeværelse med håndvaskearrangement med betonbordplade samt bruseniche. Dejligt soveværelse med walk-in og skydeskabsarrangement, lyst trægulv, udgang til terrasse samt adgang til flot badeværelse med klinkegulv, betonbordplade, dobbeltvask, bruseniche, hjørnespa, håndklædetørrer. 

1. SAL: Fantastik dejlig stor stue med udsigt over gadens tage. Endvidere er der dobbelt højt rum fra køkken/alrum og op til stuen, som virkelig giver luft til rummet. Gæstetoilet med håndvaskearrangement. Godt, stort værelse med adgang til 20m2 stor hems til opbevaring. På hele 1. sal er flotte massive egetræs sildebensparketgulve. Fra stuen er der udgang til en både unik og smuk tagterrasse med trægulv, og hvor en sen sommeraften med et glas vin kan nydes. Er du til en villa, hvor der virkelig er kælet for de mange unikke detaljer, og hvor man virkelig kan nyde livet på alle punkter, så er muligheden her.

Pris:               4.975.000 kr.
Boligareal:           222 kvm.
Værksted:               23 kvm.
Garage:                   55 kvm.
Grund:                1.008 kvm.
Opført:                          2006
Ejerudg./mdr.:       2.500 kr.
Energimærke:                  C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk