Tømmerpladsen 4, Simmelkær, 7451 Sunds

Fuldmuret og velindrettet familevilla

Her har du muligheden for at skabe de trygge rammer om dine børns opvækst på en stille, rolig og lukket villavej. I den hyggelige by Simmelkær beliggende kun ca. 8 km fra Sunds finder man denne attraktive beliggenhed med legekammerater i byen og skolebus direkte til Sunds. Villaen her er beliggende i et nyere område, hvor man samtidig har en dejlig lukket have til en hyggelig grillaften med gode venner eller en frisk fodboldkamp med børnene. Se video over byen her: klik her for at se linket

Villaen her opført i 1999 i i teglsten med sorte betontagsten og fremstår meget velholdt. Flot anlagt forhave samt en dejlig stor sydvendt terrasse og lukket have. Ejendommen er fuldmuret med vandskurede vægge og har et dejligt lysindfald uanset, hvor man befinder sig. Der er gulvvarme overalt i huset.

INDRETNING: Det store samlingspunkt i villaen her er uden tvivl det åbne og gennemlyste køkken/alrum, hvor der er plads til alle. Køkkenet er funktionelt indrettet med bl.a. lyse låger, gaskomfur og en hyggelig siddeplads på den anden side af køkkenbordet, hvor lektielæsning nemt kan klares eller et glas rødvin nydes. Fra køkkenet er der åbent til en god spisestue og den fantastiske opholdsstue med lofter til kip og hvor lyset strømmer ind af det store glasparti fra syd. Herfra er der udgang til den sydvendte terrasse. I spisestue og opholdsstue er der lyst gulv. God børneafdeling med tre værelser - alle med faste skabe samt et pænt badeværelse med bruseniche. Seperat forældreafdeling med stort soveværelse med skabe med skydelåger og dør ud til terrassen. Badeværelse med flotte lyse klinker, bruseniche og badekar samt håndvaskearrangement med god skabsplads samt kontor som også kan indrettes til walk-in closet, stort legerum eller børneværelse tæt på eget soveværelse. Entre med lyst klinkegulv og to faste skabe. Fra entreen er der forbindelse til et stort bryggers med faste skabe, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Villaen er omgivet er flotte flisebelagte arealer og terrasser, der indbyder til leg og hygge på en dejlig solskinsdag.

Til villaen hører endvidere en carport med isoleret redskabsrum.