Indertoften 50, 7400 Herning

Veldisponeret villa til familien med skøn gårdhave

Her er rammerne til børnefamilien, der elsker leg og hygge på den overdækkede terrasse, grill i gårdhaven eller en god fodboldkamp på skærmen i stuen. Villaen har en ideel indretning med en børneafdeling på 1. sal samt stueplan med bl.a. et stort køkken/alrum, hvorfra der er direkte udgang til den sydvestvendte gårdhave, overdækkede terrasse og dejlige have med frugttræer.

Den velindrettede villa er opført i 1969 og er beliggende på en lukket stikvej i Lind med skole,børnehave, hal og sportsaktiviteter lige om hjørnet. Villaen er velvedligeholdt og der er bl.a. indsat køkken fra Designa i 2004 og ovenlysvinduer på 1. sal fra 2011.

Indretning: Bryggers med praktisk klinkegulv, skabsvæg med skydelåger, god bordplads med underskabe samt søjle til vaskemaskine og tørretumbler. Dejlig lyst køkken med åben forbindelse til stuen og gennemgående trægulv. Hyggelig opholdsstue og spisestue, hvor der er plads til det store spisebord, som indbyder til hyggelige timer med dejlig mad med gode venner, perlerier eller et brætspil med hele familien. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den lukkede gårdhave mod sydvest. Den oprindelige entre er i dag indrettet til et funktionelt kontor/arbejdsplads. Gæstebadeværelse med lyse klinker og brusniche. Dejligt soveværelse med faste skabe med skydelåger. Stort badeværelse med badekar og håndvaskearrangment.
På 1. sal er det første, man møder en dejlig lys stue/aktivitesrum med stort vinduesparti og udgang til svalegang mod syd. Derudover er der tre gode værelser samt en skabsgang med rigtig god opbevaringsplads ud i skunken.

For enden af stikvejen er der stisystem, så børn og voksne kan færdes trygt i området til institutioner, legekammerater, sport og dejlige grønne områder.