Østerskovvej 15, Ilskov, 7451 Sunds

Fantastisk køkken/alrum i en skøn familievilla

Her er en skøn villa beliggende i børnevenligt kvarter - ja faktisk i en rigtig børnevenlig by, hvor fællesskab og sammenhold er et naturligt omdrejningspunkt, såfremt man ønsker at deltage i dette. Børnehave, skole og sportshal kan nemt tilgås på cykel og i denne aktive by er der også et dejligt friluftsbad, som kan nydes om sommeren.

Villaen er beliggende på en dejlig stor grund, hvor der i 2016 er bygget en fantastisk overdækket terrasse mod vest, som uden tvivl vil danne rammen om mange hyggelige timer i godt selskab. Villaen har en lys og moderne indretning og alle lofter er hvidmalede.

INDRETNING: Flot og funktionelt entre/bryggers med gulvarme i klinkegulvet, rigtig god skabsplads og vask. Fra bryggerset er der indgang til et viktualierum samt udgang til haven. Fantastisk køkken/alrum fra 2007 med stor spiseplads og gulvvarme i det flot malede betongulv. Lågerne er lyse og bordpladen af træ. Bordplade og gulv er lavet i 2019. Derudover er alle hvidevarer skiftet i 2010. Hyggelig stue med lyst gulv, brændeovn, dejligt stort vinduesparti og udgang til terrasse. Badeværelse fra 2005 med gulvvarme, bruseniche i glasbyggesten, håndklædetørrer samt håndvaskearrangement med rigtig god skabsplads. Stort soveværelse og to gode værelse - alle med lyst gulv.

Til villaen hører endvidere en carport samt en dejlig stor flisebelagt indkørsel.