Tømmerpladsen 5, Simmelkær, 7451 Sunds

Velholdt villa på lukket villavej.

Vil du bo i et hyggeligt bysamfund, hvor børnene leger sammen, man hjælper hinanden og naboerne holder øje med dit hus, når du ikke er hjemme, så er Simmelkær et godt bud. I denne by bor der mange børn under 18 år. Skolebussen køre hver dag til Sunds, som kun ligger ca. 8 km. fra byen. Simmelkær har sin egen Borgerforening, hvor man kan deltager i forskellige arrangementer, som b.la. grillaften, fællesspisning og julehygge. Dette naturligvis kun hvis man ønsker. Se denne video over byen: klik her for at se linket

Denne villa som er opført i 1997 i flot rosa sten med sort betontag (mosbehandlet hvert år) er beliggende på lukket stille villavej. Villaen har mahogni vinduer. Muret carport med isoleret værksted med dobbeltdør. Separat cykelskur. Dejlig lukket sydvendt have. Villaen med gulvvarme i hele huset opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Entre med klinker i åben forbindelse med baggang med bord og vask samt faste skabe. Dejligt køkken/alrum med lyse klinker, pænt køkken med halvmur til alrum - udgang til fantastisk stor sydvendt terrasse. Fra alrum er der ligeledes åben til hyggelig TV stue med udgang til overdækket terrasse. Fransk dør til ekstra separat stue. Viktualierum (uden gulvvarme). 2 store værelser heraf et med 4 faste skabe. Flot lyst badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og lyse klinker. Soveværelse med skabsarrangement med skydeskabe samt spot i loft.

Mulighed for at benytte den ekstra stue, som et tredje stort værelse.

Denne villa har mange spændende detaljer.