Mågedalen 15, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Forventet lejeindtægt ca. kr. 60.000 om året

Her er det helt rigtige sommerhus for dig, som gerne vil bruge fritiden i og omkring skønne Søndervig. Her er der rig mulighed for at tage hele familien med til stranden, få vind i håret og måske lidt saltvand i gummistøvlerne. Der er ikke langt til stranden og vil man ind til byen er det en god tur på cykel, så holder man midt i Søndervig by, hvor man finder et rigt butiksliv, hyggelige cafeer og mulighed for at prøve kræfter med bl.a. bowling og flere sjove legepladser.

Dette velindrettede sommerhus er beliggende lige nord for Søndervig i området Houvig. Der er kun ca. 100 m over til købmanden, hvor man kan sikre sig rundstykkerne til morgenkaffen eller noget lækkert til grillen om aftenen. Huset er opført i 1969 og er efterfølgende løbende blevet moderniseret - den seneste omgang har huset fået i 2009, hvor der bl.a. er sat nye vinduer i hus og havestue. Der er samtidig opsat et lækkert køkken fra Designa med hvide låger og sort eg. I hele huset er der lagt nyt gulv. Huset er indrettet så der fra køkkenet er åbent til en rigtig god spiseplads samt til den dejlige lyse opholdsstue, hvor der er fin plads til to gode sofaer, sofabord og en dejlig lænestol. Fra stuen er der udgang til den helt fantastiske havestue på ca. 25 kvm - det er her livet i sommerhuset leves... Havestuen vender mod syd og har store lyse vinduespartier samt en stor dobbeltdør, så terrassen bliver en naturlig forlængelse af havestuen. I havestuen er der en stor spiseplads samt en skøn opholdsstue, hvorfra man kan slappe af med en god bog i sofaen eller nyde leg og boldspil i haven. I huset er der endvidere 3 soverum, hvor der i alle rum er plads til min. en 3/4 seng eller en dobbeltseng - i det store soveværelse er der også indsat to faste skabe. I alle værelser er der lagt flot lyst gulv med mørke fuger. I huset er der endvidere et godt badeværelse med hvide fliser på gulv og vægge, bruseniche samt et stort håndvaskearrangement fra Designa med to store skuffer under bordpladen. Efter en indkøbstur hos købmanden er der god plads i husets viktualierum til opbevaring.

Som noget ganske særligt er dette hus beliggende på en stor og næsten helt flad grund, der virkelig giver mulighed for leg og boldspil i haven. Alt i alt et rigtig skønt sommerhus, der er lige til at gå til.

Huset anvendes primært af den nuværende ejer til privat brug og er udlejet i august-oktober.