Egeløkkevej 9, Tjørring, 7400 Herning

God villa på lukket stikvej tæt på søen

Nu har du mulighed for at købe denne gedigne villa, som kun har haft én ejer. Det faktum går igen i hele boligen hvor alt er meget velholdt og passet. For ca. 15 år siden er der lagt et nyt Decratag over det gamle skiffertaget og for ca. 20 år siden er hele villaen blevet fuget om. Villaen er velindrettet, sammenhængede og et perfekt udgangspunkt for at skabe en skøn familievenlig villa på en særdeles attraktiv beliggenhed i Tjørring. Til villaen er der desuden en stor dobbelt carport samt et godt redskabsrum/værksted. Haven er helt lukket og grænser om til stisystem.

INDRETNING:
Fin entre med travetingulv og indgang til det oprindelige gæstetoilet med de sødeste blå klinker på væggen. Dejlig lyst køkken med spiseplads. Køkkenet er blevet skiftet for en del år siden og der er samtidig blevet åbnet mellem køkken og spisestue, så man kan lave et godt køkken/alrum. Fra alrummet er der dobbelt skydedør ind til en dejlig stor stue. Godt badeværelse, hvor der for ca. 5 år siden er blevet skiftet håndvaskearrangement, gulv og indsat et spabadekar. Derudover er der også bruseniche på det store badeværelse. Tre gode værelser samt et godt soveværelse med faste skabe og udgang til terrassen.

Hvis man er på jagt efter et rigtig godt udgangspunkt og den rigtige beliggenhed i Tjørring, så her det her på Egeløkkevej, man har muligheden for at skabe sit drømmehjem