Søparken 15, 7451 Sunds

Stilfuld arkitekttegnet villa med smukke detaljer - tæt på Sunds Sø

Nu udbydes denne stilfulde arkitekttegnede villa, med øje og smag for selv den mindste detalje, til salg. En helt unik fuldmuret villa, som danner ramme om 249 veludnyttede kvm. samt dejlig stor garage på 64 kvm. med troldtekt lofter, indbyggede højtalere samt lysdæmper i spot. En garage der giver et utal af anvendelsesmuligheder og kan danne ramme om en god fest. Arkitekturen i denne villa er både stilfuld og enkel og en rød tråd fører dig gennem villaen, fra du træder ind af fordøren til du står og nyder udsigten på den fantastiske tagterrasse. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og smukke detaljer, her kan b.la. nævnes: Vola armaturer, Arne Jacobsen greb på alle døre, Gaggenau ovn, dampovn og vinkøleskab. Lysarkitekt Møller og Rothe har designet lys og lampearkitektur både ude og inde. Akustiklofter i alle rum. Villaen er fuldmuret. Varmegenvindingsanlæg fra Nilan. Spots med lysdæmper i alle rum. Alle 4 vinduespartier i køkken/alrummet har elektroniske lamelgardiner og de to store vinduespartier mod syd har tilmed solgardiner monteret.
Alle ønsker er tænkt ind i denne boligdrøm. En smuk nyanlagt træterrasse, som giver den smukkeste udsigt, så langt øjet rækker. At nyde sin "Aften drink" med sine gæster her, må klart være en del af drømmen. Villaen er omkranset af en smuk høj bøgehæk, som gør hele haven ugenert. Haven byder endvidere på automatisk havevandingsanlæg og en dejlig stor sydvendt terrasse med tilsvarende stor markise, så man kan sidde i skygge for solen. På taget er der opsat solceller, så man næsten er selvforsynende af el. Der er endvidere udendørs overvågningskameraer. Opvarmes med fjernvarme, som gulvvarme i hele villaen.

INDRETNING:
Når man træder ind i denne smagfulde villa, fornemmer man straks kvaliteten og de gode valg, der er taget. Der er tænkt over både farver og sammensætning af de små detaljer. Det første man træder ind i er en flot entré, som på fornemmeste vis, fører en igennem hele huset og ud til haven. En smuk linje som giver et smukt kik igennem denne villa. Hele stueplanen præsenteres med flotte lyse kvadratiske klinker. Fra entréen gives der adgang til 2 store børneværelser med indbyggede skydeskabsarrangementer. Stort kontor, som også kan benyttes som børneværelse. Flot stort bryggers med bord og vask samt faste skabe, og hvorfra man har direkte adgang til garagen. Elegant badeværelse med håndvaskearrangement med støbt vask, bruseniche og med udgang til haven. Stort viktualierum. Dejligt stort soveværelse med glasdør til walk-in og direkte adgang til endnu et elegant badeværelse med håndvaskearrangement med støbt vask, bruseniche samt 2 personers Duravit kar. Også herfra er der udgang til haven. Fra entreen går man direkte ind i hjerterummet i denne unikke villa. Et smukt stort køkken/alrum med 5 meter til loftet og stort vinduesparti, som giver det smukkeste lysindfald til et stilfuldt køkken fra Invita, som præsenteres med hvide låger samt flot hvid Corian bordplade. Køkkenet indeholder både Quooker, dampovn og samt vinkøleskab. Fra køkken/alrum er der åben forbindelse til hyggelig stue med udgang til haven og med støbte betontrin til 1. sal. Der er endvidere en indbygget glasskydedør, som adskiller køkken fra værelsesafdelingen. På 1. SAL ser man straks de flotte Dinesen plankegulve i hyggelig TV stue, som har udkig over køkken/alrum pga. den høje loftshøjde. Herfra går man ud på tagterrassen. En stor tagterrasse med nyanlagte træplanker fra 2023 og med en udsigt de færreste villaer kan tilbyde. En dejlig solterrasse med mulighed for afslapning.

Denne villa giver fornemmelse af Liebhaveri og virkelig en mavefornemmelse der fortæller, at her har man bare lyst til at være. En villa, som er et besøg værd, hvis du ønsker noget lækkert og kvalitet af 1. karat.