Gl. Kirkevej 28, 7400 Herning

Nu har du muligheden for at komme til at bo på en dejlig central beliggende i den vestlige del af Herning. Her på Gl. Kirkevej er der ikke langt til hverken indkøb, Vestervangsskolen eller de skønne grønne områder, der ligger lige på den anden side af vejen. Derover er denne villa beliggende på en dejlig lukket grund, hvor man kan opholde sig helt ugeneret eller nyde sommeren, og de lyse aftener på den dejlige overdækkede terrasse, hvor der er masser af plads til at hele familien kan samles og nyde det. Til villaen er der endvidere en dobbelt carport, hvor der er port i enden, og åbent på den ene side ind mod haven. Villaen opvarmes med fjernvarme

INDRETNING:
I denne dejlige villa får man hele 181 kvm at boltre sig på, og her er alle muligheder for at få den dejligste familievilla, hvor der er plads til at familien kan samles, men samtidig også plads til at man kan være sig selv eller hygge med en hobby. Villaens hjerte og samlingspunktet vil naturligt blive i køkken og stue, som i dag er opdelte. Rummene er dog beliggende ved siden af hinanden, så forbindelsen kunne etableres i større grad, hvis man ønsker det. Køkkenet er lyst med bøgetræskanter og forenden er der er en hyggelig spiseplads. Fra den store stue er der udgang til den skønneste overdækkede terrasse, hvor det helt store havebord virkelig kommer til sin ret. I stueplan finder man også et pænt badeværelse med bruseniche samt to gode værelser med faste skabe og et rigtig godt bryggers med vask og god plads til vaskemaskine og tørretumbler.
På villaens første sal mødes man i den hyggeligste pejsestue, hvor der er et dejlig kig gennem de store vinduespartier og skydedør til en dejlig svalegang. Derudover byder 1. salen på et badeværelse med bruseniche, et stort soveværelse med faste faste skab samt et godt værelse. I soveværelset og i værelset på 1. sal er der i 2022 isat et nye vinduer.

Alt i alt får man her en villa, hvor man har mulighed for at boltre sig på mange dejlige kvm og uden tvivl få indrettet en skøn familiebolig på en attraktiv og bynær beliggenhed.
Hvis denne villa kunne være noget noget for dig, så ring til os allerede i dag og book en fremvisning - tlf. 5239 7669