Østervang 2, Vildbjerg, 7480 Vildbjerg

Fantastisk villa med dobbelt garage (60kvm) og stort værksted/disponieblet rum (83 kvm)

Enestående villa - 307 kvm under ét tag - med gennemtænkte og spændende detaljer både indvendigt som udvendigt, funktionelle løsninger samt en planløsning, der giver en kommende køber mulighed for at lave flere værelser og et ekstra badeværelse eller bibeholde et stort værksted sammen med den dobbelte garage. Mulighederne er mange. Der er gulvvarme overalt og lofterne er Troldtekt med overfalset samlinger.

INDRETNING: Stort køkken/alrum med mørke klinker på gulvet og en flot loftskonstruktion, der giver et dejligt lysindfald samt en helt fantastisk rumfornemmelse. Fra alrummet er der trappe til et stort disponiebelt rum, der nemt ville kunne lukkes af med en dør ovenfor trappen. Opholdsstuen er i åben forbindelse med alrummet, hvorfra der også er dobbelt dør ud til haven. Flot lyst køkken fra Kvik med mørk bordplade - også her er alle detaljer gennemtænkte med bl.a. separat vandhane til kaffemaskine og en indbygget skabsvæg med rigtig god skabsplads. Fra køkkenet er der også udgang til en flot flisebelagt terrasse, hvor morgensolen og -kaffen kan nydes. Flot badeværelse med bruseniche og stort håndvaskearrangement med skuffer og skabe til opbevaring. Stort soveværelse med trægulv, en stor indbygget skabsvæg samt udgang til terrasse. Et værelse. Stor entre kombineret med bryggers, hvor der er rigtig god skabsplads, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Mellemgang hvorfra der er adgang direkte ud til det store værksted/disponiebelt rum samt den dobbelte garage med elporte. I mellemgangen er der et mindre viktualierum, hvor der er fremført installationer til et ekstra badeværelse.

Villaen ligger på en 1900 kvm stor grund og er anlagt med store flisebelagte terrasser, pergola, stor indkørsel, gode parkeringsmuligheder til gæster samt en meget velanlagt have - lige til at gå til. Alt i alt en fantastisk villa, hvor de i alt 307 kvm under samme tag giver rigtig mange anvendelsesmuligheder.