Skovbakken 41, Gullestrup, 7400 Herning

Arkitekttegnet villa med en enestående beliggenhed

Hvis drømmen er en unik, gedigen og særdeles gennemført bolig, så er det lige præcis denne her villa på Skovbakken 41, du skal have fat i. Villaen er tegnet af arkitekt Henrik Kousgaard og de elegante linjer, gennemførte detaljer og udsøgte materialevalg komplementerer den villas helt enestående beliggenhed på fornemmeste vis. De flotte facadesten fra Petersen Tegl, zink inddækninger, skifer gulve og travertin er bare nogle af de eksklusive valg, der er truftet i denne villa. Den store grund på knap 1.300 kvm. er beliggende for enden af den lukkede stikvej, og er omkranset af de smukkeste høje træer. Grunden er samtidig højt beliggende, så man mod syd har en fantastisk udsigt ind mod Herning. Både den skønne grund, og den smukke udsigt kan nydes fra flere dejlige terrasser samt den skønne tagterrasse, hvor man kan nyde både den smukke grønne skov og den enestående udsigt mod syd. Til villaen hører naturligvis også en dobbelt carport samt et stort udhus med rigtig god plads til både fiskegrej og golfudstyr.

INDRETNING:
Allerede ved ankomsten til denne villa, træder villaen i karakter og byder gæster velkommen på skønneste vis. Den velanlagte have fører gæster til det flotte indgangsparti, hvor den imponerende hall med de smukkeste skifer klinker på gulvet og den elegante trappe til villaens 1. sal byder velkommen. Med et kort kig mod syd fra hallen, fanges blikket straks af de store flotte vinduespartier, der omkranser det store og dejlige køkken/alrum, hvor der god plads til at samle både familie og venner i festligt lag. Herfra er der naturligvis udgang til den ene af villaens tre skønne terrasser, og man vil straks fornemme, hvor de smukke omgivelser bliver en del af villaen. Fra alrummet er der naturlig forbindelse til det elegante og lyse køkken med en lækker granitbordplade og en praktisk elevator, så det er nemt at sende en kop kaffe eller et køligt glas rosé på 1. sal. Til det flotte køkken hører naturligvis også et stort og praktisk viktualierum. I villaens stueplan findes også et gæstetoilet med de smukkeste travertin klinker samt en helt privat soveværelsesafdeling, hvor der fra det skønne soveværelse er direkte indgang til et velindrettet walk-in samt et stort lækkert badeværelse med bruseniche, kar og direkte indgang til sauna. Desuden er der udgang til terrasse fra soveværelset. Her i stueplan finder man også et praktisk bryggers med vask og faste skabe - herfra er der direkte udgang til den store carport, så man kan komme tørskoet til bilen.

1. SAL: Fra hallens elegante trappe bliver man ledt direkte på 1. salen, hvor man i den hyggelige stue får en om muligt endnu bedre udsigt til de skønne omgivelser. Der er her indsat en brændeovnsindsats, så man kan nyde ildens knitren på en frostkold vinterdag. Her er der udgang til den dejlige store tagterrasse, hvor der er rigtig god plads til både loungemøbler og liggestole. Heroppe på den velindrettede 1. sal er der også tre rigtig gode værelser samt et stort og lækkert badeværelse med bruseniche.

En sjælden udbudt villa på en af Hernings absolut bedste beliggenheder.