Fynsgade 7, 7400 Herning

Byhus med stor garage

Hvis du drømmer om det dejligste byhus lige her i hjertet af Herning - og samtidig godt kunne bruge en stor garage på knap 80 kvm - så er det lige her på Fynsgade, du skal bo. Her får du en dejlig bolig, der i 2012 har gennemgået en stor renovering inkl. en tilbygning til huset, så man i dag har ikke mindre end 162 kvm fordelt på den dejlige stueplan og en lækker 1. sal. Taget blev skiftet, zinkinddækning lavet, facaden renoveret, og en skøn vestvendt terrasse lavet. Indvendigt er der bl.a. lavet gulvvarme i hele stueplan, og så er der sat et pænt køkken op fra Kitchen og lavet et lækkert badeværelse.

Til denne bolig hører også en helt fantastisk garage med elport og rigtig mange anvendelsesmuligheder. Garagen er på lige knap 80 kvm., og her vil der være rig mulighed for at få bilen i tørvejr eller hygge sig på værkstedet med motorcykel eller amerikanerbil. Det kunne også være at interesserne er nogle andre, så det i stedet skal benyttes som aktivitets- eller fitnessrum. Mulighederne er mange. Boligen byder endvidere på en dejlig og meget overskuelig have med en lækker terrasse. Her er det muligt at nyde solen fra vest med et køligt glas rosé eller en lun kop kaffe.

INDRETNING:
Boligens indretning er optimal, og allerede ved indgangen bliver man mødt af den flotte svungne trappe til 1. salen. I køkkenet er der en dejlig stor spiseplads, og de flotte mørke klinker på gulvet komplementerer det lyse køkken på fornemmeste vis. Fra køkkenet er der gennem en flot fransk dør med blyindfattede ruder indgang til den dejligste stue med trægulv. Her er der god plads til at familien kan samles om en god film eller et sjovt spil. I boligens tilbygning er der i 2012 lavet et lækkert stort badeværelse med dobbelt bruser, håndklædetørrer og et flot håndvaskearrangement.

1. sal: Her på boligens 1. sal finder man to rigtig store værelser, et godt soveværelse fra 2012 med walk-in samt et fint toilet. En dejlig 1. sal, hvor man virkelig får nogle gode kvm. at boltre sig på.

Et skønt byhus, en fantastisk garage og samtidig en meget nem og vestvendt have. Hvis det kunne være noget for dig, så ring til os - vi er klar til at fremvise ejendommen.