Ydunsvej 38, 7400 Herning

Nybygget villa i ét plan

Så er villaen her...Nybygget - og stadig i et dejligt etableret område lige her i Herning. Lige her på Ydunsvej, nær skønne grønne områder, finder du denne fantastiske villa fra 2022. Nyopført i ét plan med en gennemført, funktionel og lækker indretning, der på de 180 kvm vil kunne opfylde din boligdrøm. Alt er gennemført og de flotte, rå gulve med microcement komplementerer det lækre inventar fra Svane Køkken på fornemmeste vis. Akustikken er i top, da man naturligvis også har opsat troldtekt lofter med indbyggede spots. Villaen er beliggende på en nem og overskuelig grund med en dejlig stor og flisebelagt terrasse og den dejligste have, hvor glade sommerdage og lune aftener nydes i gode venners lag. Til villaen hører også en dejlig stor dobbelt carport med troldtekt lofter og indbyggede spots samt et dejligt stort og isoleret (i væg og loft) udhus/værksted. Fra carporten er der direkte indgang til villaens bryggers, så man kan komme tørskoet indenfor med sine indkøbte varer.

INDRETNING:
Allerede i villaens smukke entré kan man fornemme de elegante og enkle linjer, som kendetegner denne villa. Her har man nemlig det flotteste kig fra hoveddør og hele vejen ind gennem villaen, hvor man i hjertet finder det dejligste køkken/alrum, hvor der er masser af plads til at samle familie og venner til hygge, fødselsdag eller en skøn middag. Indretningen gør nemlig at der er plads til ekstra plader eller langbord, hvis behovet er for det. Det flotte køkken fra Svane med hvide fronter og mørk bordplade toppes med et smukt messing armatur, praktisk og næsten uundværligt viktualierum samt en meget smuk, struktureret vægflise på bagvæggen. Derudover er der i alrummet lavet en lækker alkove med hynde og en bagvæg med listebeklædning - en rigtig lille hule som dagligt nydes af både store og små. Der er virkelig tale om gennemførte detaljer, der giver rummet karaktér. Fra alrummet er der udgang til den dejlige store terrasse. Den hyggelige stue ligger vinkelret på alrummet og der laves en rigtig hyggekrog, hvor man kan nyde en god film eller en bog i sofaen. Uanset hvor man befinder sig i villaen trækker de store vinduespartier de skønne udenomsarealer og lyset helt ind i villaen. I villaen finder man også fire gode værelser - de tre med faste skabe. I sammenhæng med værelserne er der også lavet et lækkert børne-/gæstebadeværelse med de flotteste store fliser på væg og gulv, bruseniche samt flot lyst inventar fra Svane Køkken. Villaen byder også på en lækker forældreafdeling med skønt soveværelse, walk-in og et fantastisk badeværelse - og her er der også kræset for detaljerne med flotte store klinker/fliser, stor bruseniche og lækkert inventar fra Svane Køkken. Et praktisk og velindrettet bryggers med vask, god skabs- og opbevaringsplads er naturligvis også en del af denne villa.

Hvis du drømmer om at bo i Herning og have alle byens faciliteter lige om hjørnet, så er den velindrettede og gennemførte villa lige noget for dig.

Ring til os allerede i dag, vi er klar til at fremvise ejendommen.