Vesterhåb 58, 7430 Ikast

Unik villa på det attraktive Vesterhåb

Smuk arkitekttegnet villa, beliggende på yderst attraktiv adresse i børnevenligt kvarter og med grønne områder og sø, som nabo. Den smukke villa er opført i en smuk grå sten og rummer et boligareal på 195 kvm. samt indbygget carport med redskabsrum på 56 kvm. Villaen er som sagt beliggende på det yderst attraktive Vesterhåb, som er eftertragtet af især børnefamilier, pga stisystemer til skole og de skønne grønne arealer. Et godt og trykt område. Villaen har en helt fantastisk dejlig lukke have med mange "små" hyggelige kroge og yderst fine detaljer. Af unikke detaljer kan nævnes en overdækket terrasse med pergola, hvor taget kan vippes og siderne kan køres ned. Ligeledes finder man et hyggeligt orangeri i haven. Endvidere byder villaen på træ-/aluvinduer. Ventilationsanlæg. Akustiklofter i flere rum. Opvarmes med jordvarme og solceller, som gulvvarme i hele villaen.

INDRETNING: Som det første træder man ind i en flot entre med hvide klinker i åben forbindelse med lækkert køkken/alrum med Ø. Et rigtigt hyggeligt rum, som har udgang til den smukke have med alle dens detaljer, som virkelig forlænger enhver sommer. Flot badeværelse med håndvaskearrangement med støbt Corian vask, flotte mørke fronter, bruseniche og hvide klinker. 3 gode børneværelser med lyst gulv. I forbindelse med børneafdelingen, finder man et lækkert multirum. Dejligt soveværelse med walk-in samt lyst gulv og med udgang til haven. Fra soveværelset er der direkte adgang til lækkert badeværelse med håndvaskearrangement med støbt Corian vask, flotte mørke fronter, bruseniche, badekar samt hvide klinker. Dejlig lys stue med gode lysindfald, lyse gulve samt udgang til haven. Viktualierum. Godt bryggers med hvide låger samt klinker, som fører en direkte ud til dobbelt carport.

Denne villa er helt unik med sin indretning og helt ideel for børnefamilien. Man fornemmer straks, når man træder ind, at dette er virkeligt et rart sted at være.