Højen 33, Gjellerup, 7400 Herning

Fuldmuret villa - perfekt indrettet til børnefamilen med lukket have og på stille vej

Både hus og området ved denne skønne villa er helt ideelt til en børnefamilie, der gerne vil have en funktionel og gedigne villa i et attraktivt og børnevenligt kvarter i skønne Gjellerup. Villaen er fra 1991, fuldmuret og med gulvvarme overalt. Der er genvexanlæg i huset og en dejlig stor dobbelt carport med et godt stort værksted/redskabsrum i enden.

INDRETNING: Dejligt, stort og gennemlyst køkken/alrum med indgang til viktualierum, lyse klinker på gulvet, pænt lyst køkken med granitbordplade og plads til et par og en god stor spiseplads/alrum. Fra alrummet er der et par trin ned til et fantastisk multirum, der er helt ideelt til børnefødselsdag, bordfodbold eller poolbord - anvendelsesmulighederne er mange. I multirummet er der lavet en indbygget skabsvæg og hvis vejret tillader det, er der også udgang fra multirummet til terrassen og haven. Skøn forsænket stue med lyst gulv og vinduespartier med udsigt direkte til haven. Stort soveværelse med skydeskabsarrangement, udgang til haven og direkte indgang til det private badeværelse med bruseniche med nyere armatur, dobbelt vask og lyst håndvaskearrangement. Tre gode værelser. Gæste-/børnebadeværelse med bruseniche og nyere armatur. Entre med klinkegulv. Godt bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Her er virkelig en rigtig god og familievenlig villa, der med sine 180 velindrettede kvm er klar til at byde de næste ejere velkommen.