Ahornvej 8, 7400 Herning

Moderniseret villa med stor sydvendt terrasse og 4 værelser

Kig med her, hvis ønsket er en istandsat villa, som er lige til at flytte ind i - så er Ahornvej 8 helt sikkert noget for dig. I 2010/2011 fik villaen den helt store renovering, hvor ejendommen bl.a. blev pudset udvendigt og taget blev skiftet. Hele vejen rundt om huset er det den samme flotte flisebelægning der er lagt og i den forbindelse er der lavet ekstra parkeringsmuligheder på grunden foran villaen. Derudover er der skiftet køkken og lavet nyt badeværelse. Villaen er beliggende i et stille og roligt kvarter tæt ved Herning Fremads fodboldbaner.

INDRETNING: Fantastisk køkken/alrum med inventar fra Kvik og flot klinkegulv. Fronterne på skufferne er hvide og bordplade og køkkenø er smukt indrammet af en egetræsbro. For enden af køkkenøen er der som en integreret del af køkkenøen lavet en spiseplads til 4. Derudover er der i køkkenet et stort ovenlysvindue samt udgang direkte til den store overdækkede terrasse. Stor spisestue med lyst gulv og et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, der vender ud mod haven. Fra spisestuen er der et trin ned til den hyggelige opholdsstue med brændeovn - også herfra er der udgang til den overdækkede terrasse. Flot nyere badeværelse med gulvvarme, bruseniche med glasvæg, stort lyst håndvaskearrangement fra Kvik med skuffer og Corian-bordplade. Et værelse med skydeskabsarrangement. To rigtig gode værelser samt et soveværelse med skydeskabsarrangement. Bryggers flotte mørke klinker, god bordplads og vask.

Til villaen hører endvidere en carport og et rigtig godt, nyere redskabsrum. Den dejligste, lukkede have direkte mod syd og vest.