Fynsgade 16, 7400 Herning

Dejlig midtby-villa på en attraktiv placering på Fynsgade. Her er det nemt at gå til alle midtbyens faciliteter, og man er samtidig placeret i et stille område med en dejlig og helt lukket have, der byder på bl.a. magnoliatræ og skønne solkroge. Foran villaen er der lavet parkeringspladser. Villaen er optimal indrettet, og de mange gode kvm fordeler sig på en god anvendelig kælder, en dejlig funktionel stueplan og en 1.sal med bl.a. eget køkken. Overalt er huset indrettet og moderniseret med respekt for de oprindelige detaljer og huset historie. Villaen er ideel til en familie, der drømmer om mange kvm at boltre sig på, hvor det er muligt at lave egen afdeling på 1. sal.

INDRETNING:
Dejlig lyst køkken/alrum med barplads ved køkkenøen, flotte lyse låger og indbyggede spots i gipsloftet. Rigtig godt badeværelse med dobbelt vask, bruseniche og gulvvarme. Stort soveværelse med faste skabe. Fantastisk spisestue med roset i loftet, stuk og trægulv. To gode værelser, hvoraf der til det ene kan laves et stort walk-in closet eller et dobbeltværelse.

1. SAL.:
Pænt køkken med en fantastisk udsigt ud over haven gennem det store sprossede vindue. Dejlig stue, hvor der er god plads til både spiseplads og opholdsstue. Tre gode værelser samt et badeværelse med bruseniche og flot håndvaskearrangement.

KÆLDER:
Tre rigtig gode disponible rum samt et godt bryggers.