Søndergade 18, 7400 Herning

Sjælden udbudt liebhavervilla i Herning midtby er nu til salg. Lige i hjertet af Herning finder man denne unikke villa, der oprindelig er fra 1904. Villaen er løbende blevet vedligeholdt, og smukt istandsat og fremstår i dag som et indbydende og funktionelt hjem. Den istandsættelse, der er foretaget i villaen, har været med husets oprindelige stil og originale detaljer for øje hele vejen igennem. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og alle løsninger er gennemtænkte og veltilpassede. Udover en central og attraktiv beliggenhed i midtbyen, så byder denne villa også på den flotteste, vestvendte have med terrasse og væksthus samt tre parkeringstilladelser i gårdlaug lige bag ved villaen. I villaens nordlige ende er ca. 55 kvm registreret som erhverv, og lokalerne er i dag udlejet til en advokat. Der er separat indgang til erhvervsdelen. Såfremt køber ønsker det, kan der frit disponeres over erhvervsdelen.

INDRETNING:
Indbydende hall med trappe til 1. sal. To smukke opholdsstuer en suite med plankegulve og roset i loftet. Skøn spisestue med dobbelt dør til den dejlige vestvendte have. Flot og funktionelt køkken fra Kvik (ca. 2010) med hyggelig spiseplads med det skønneste kig og udgang til haven.

1. SAL:
Den dejligste stue med brændeovn fra ca. 1996, plankegulve, lofter til kip og kig til de flotte, gamle hanebånd. Soveværelse og to gode værelser. Stort, lyst badeværelse med bruseniche.

KÆLDER:
Vaskerum og tre disponible rum, som bruges til opmagasinering.

ERHVERV:
To gode værelser samt et lille tekøkken og toilet. Den ene af de tre parkeringstilladelser anvendes pt. af lejeren.

Unik og enestående villa med originale detaljer.