Th. Nielsens Gade 27, 7400 Herning

Liebhavervilla i midtbyen med den dejligste lukkede have.

Skøn liebhavervilla med en attraktiv beliggenhed på Th. Nielsens Gade og alle midtbyens faciliteter indenfor gåafstand. Derudover har villaen en dejlig og helt lukket have, hvor det samtidig er muligt at nyde roen og alt det grønne på terrassen eller i haven. Villaen har gennemgået en totalrenovering i 2014, hvor kvalitet og funktionalitet blev sat i højsædet. Der er ikke gået på kompromis og man har samtidig bevaret mange af husets smukke originale detaljer som bl.a. stuk, rosetter i loftet og flotte plankegulve. Villaens facade bliver malet i sommeren 2021.

INDRETNING: Entre med de flotte originale gulve og smuk trappe til 1. sal. Fantastisk køkken fra Kvänum med grå fronter og flot granitbordplade. Intet er tilfældigt og køkkenet emmer af gennemtænkte løsninger og smukke detaljer. Fra køkkenet er der indgang til den smukkeste spisestue med sildebensparket på gulvet, rå murstensdetaljer, udgang til den høje terrasse og et fantastisk lysindfald fra de høje vinduer ud mod haven. Den skønneste stue med den flotte dobbelte glasdør med blyindfattede ruder og brændeovn, der skaber masser af hygge og stemning i boligen. Stort og rummeligt bryggers med troltekt-lofter med spots, god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt indgang til et fint badeværelse med bruseniche.
1.SAL: Dejlig stort soveværelse med walk-in. Det smukkeste badeværelse med to vaske, bruseniche og flotte grå klinker på gulvet med gulvvarme. Funktionelt kontor. Et mindre værelse, som pt. anvendes til walk-in closet og et rigtig godt værelse.
2. SAL: Her er der et stort disponibelt rum og det er kun fantasien der sætter grænser for anvendelsen.
KÆLDER: To gode disponible rum og et viktualierum.

Alt i alt en fantastisk midtbyvilla hvor kvalitet og gennemtænkte løsninger med respekt for de originale detaljer, skinner igennem overalt.