Grønnegade 2A, 1., 7400 Herning

Eksklusiv ejerlejlighed i midtbyen

Unik og eksklusiv ejerlejlighed lige i hjertet er Herning er nu til salg. Denne helt enestående ejerlejlighed har i 2019 gennemgået en totalrenovering, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, æstetik eller gennemførte detaljer. Derudover er vinduerne skiftet i 2007. I ejerlejligheden er den oprindelig stil og de flotte detaljer blevet bevaret og istandsat på fornemmeste vis. De originale plankegulve er blevet afslebet og der er opsat flotte hvide gipslofter med indbyggede spots. Alle vægge er blevet spartlet og der er opsat nye lister og stuk. Også de elektriske installationer og alle radiatorer er skiftet. Og som kronen på værket, er der i ejerlejligheden indsat lækkert og moderne inventar fra Kvik Køkken. Ejerlejligheden er beliggende i en mindre ejendom med i alt tre ejerlejligheder og man bliver en del af en velfungerende ejerforening, der bl.a. lige har vedligeholdt og repareret facaden på ejendommen i 2021. Udvoer at det her er en super lækker ejerlejlighed med tilhørende sydvendt altan, så er beliggenheden her helt i top for enden af en lukket stikvej og med parkeringsmulighed lige ved ejendommen.

INDRETNING:
Flot sort køkken fra Kvik med skuffer og optimal udnyttelse af pladsen med store skuffer. Den elegante bordplade i kompaktlaminat fuldender køkkenets stilrene udtryk. Detaljerne i køkken og køkkenø er gennemførte og der er bl.a. isat induktionskogeplade med indbygget emhætte, et lækkert vinkøleskab i køkkenøen og forlænget bordplade, så der bliver plads til et par barstole forenden af køkkenøen. Fantastisk spisestue med direkte udgang til den skønne sydvendte altan. Lækker og hyggelig opholdsstue i åben forbindelse med alrum og spisestue. Flot lyst badeværelse med bruseniche med matterede glaslåger og et lækkert håndvaskearrangement fra Kvik Køkken. Et godt værelse/kontor samt et dejligt soveværelse faste skabe. Fin entre og et godt og anvendeligt repos, der bl.a. kan bruges til skohylder mv., da trappen ender ved denne lejlighed. Udover selve ejerlejligheden så får man også et depotrum i kælderen, som kan bruges til opmagasinering.

Fantastisk ejerlejlighed uden sammenligning - dem er der ikke mange af...og nu kan den blive din! Ring og bestil en fremvisning allerede i dag - tlf.: 5239 7669