Sønderager Engpark 54, 7400 Herning

Nybygget familievilla i attraktivt kvarter i Herning

Hvis drømmen er en lækker ny villa, som er velindrettet med et kvalitetsniveau udover det sædvanlige, så er det lige her på Sønderager Engpark 54, du skal bo.
Villaen her er beliggende på en helt lukket stikvej, så børnene trygt kan færdes eller nemt kan smutte over til en lille legekammerat i nabolaget. Der er stille og fredeligt og samtidig er man ikke langt fra alle midtbyens faciliteter og spændende tilbud. Villaen her er bygget uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller æstetik. Rummene har en fantastisk loftshøjde og fra de store vinduespartier er der et skønt lysindfald. Villaen er opført i sammenhæng med en dejlig stor dobbelt garage, som jo også vil være helt ideel til en børnefødselsdag eller en ungdomsfest i ny og næ. Mulighederne er rigtig mange med et dejligt rum som dette.

INDRETNING:
Når familien samles og gode venner inviteres, så er det fantastiske køkken/alrum uden tvivl villaens hjerte. Her kan der dækkes op til mange skønne gæster og man kan samtidig nyde det store gennemlyste rum, hvor man også har to dejlige ovenlysvinduer i rummet. Fra alrummet er der udgang til den dejligste vestvendte træterrasse med et stort overdækket areal med spots i loftet. Det giver en fantastisk stemning udvendigt - også en mørk vinteraften. Det flotte mørke kvalitetskøkken er fra Svane Køkken. Den elegante decton-bordplade komplementerer køkkenet på fornemmeste vis, hvor der selvfølgelig også er lavet indstiksskuffer, vikualieskab, quooker i hanen og lækre hvidevarer - alt er gennemtænkt til mindste detalje. Køkken/alrummet ligger i forbindelse med den hyggelige stue, hvor man faktisk fra begge rum har mulighed for at nyde varmen og hyggen fra gaspejsen med glas på tre sider. En ekstraordinær detalje, som virkelig giver noget til denne villa. Værelser i villaen er delt op så man i den ene ende af villaen har tre rigtig gode børneværelser og et lækkert badeværelse med brusenihce, de flotteste store, mørke fliser og et meget fint håndvaskearrangement. Fra denne afdeling er der ind til alrummet isat en flot New Yorker-væg med dør, så der lukkes til børneafdelingen, hvis man ønsker det. I den anden ende af villaen finder man forældreafdelingen, hvor man har et dejligt stort soveværelse, walk-in closet og en stor brusenihce med dobbbeltbruser og et lækkert badekar. Også på dette badeværelse går de store og eksklusive klinker igen og skaber en fantastisk stemning og eksklusivitet i rummet. I villaen findes også et dejligt praktisk bryggers, hvorfra der er direkete udgang til den store dobbelte garage.

Hvis du drømmer om et lækkert nyt hus med dobbelt garage i et attraktivt kvarter, så er det denne villa, du skal se.