Sikjærvej 4, Tjørring, 7400 Herning

Fuglesang fra morgenstunden, den smukkeste natur, en idylisk gårdsplads med store flotte træer - og samtidig en beliggenhed tæt på alle byens faciliteter... Hvis det er drømmen, så er ejendommen her lige noget for dig. Lige i udkanten af Tjørring finder man denne smukke og meget velvedligeholdte ejendom. Ejendommen er løbende istandsat og tilbygget i 2009, 2013 og 2016 og er lige til at flytte ind i. Udbygningen er særdeles anvendelige med bl.a. en god lade til opbevaring og en stor gildesal med mange anvendelsesmuligheder. Derudover er der i forlængelse af huset lavet en stor, dobbelt carport med troldtekt på loftet og indbyggede spots. Jorden til ejendommen er beliggende lige rundt om bygningerne og indbyder til leg, motorcross eller en lille indhegning til dyr. Mulighederne er mange og med den bynære placering er skole, legekammerater og indkøb lige om hjørnet.

INDRETNING:
Smukt, lyst landkøkken med hvide låger og bordplade i valnød. Der er gulvvarme og fra alrummet er der dobbelt dør direkte ud på terrassen. Fra alrummet er der endvidere åbent ind til en hyggelig stue med brændeovn - også herfra er der udgang direkte til haven, så man alle steder har mulighed for at trække de smukke, grønne omgivelser ind i rummene. Et stort værelse med lyst gulv, som i dag er indrettet til kontor. Flot badeværelse fra 2016 med inventar fra KVIK, bruseniche med glaslåge, der kan vippes ind samt gulvvarme. Stor entre med indgang til en mindre baggang med udgang direkte til carport og gårdsplads, som er lukket med elport.

1. sal: Stort repos, hvor der i dag er opsat en lang bordplade, der kan anvendes til kontor, kreative projekter eller lign. Der er 2 ovenlysvinduer på reposset, spots i loftet og kig til de flotteste hanebåndsbjælker. 2 rigtig gode og lyse værelser med lofter til kip - det ene værelse har walk-in closet. Stort soveværelse med walk-in closet. Lækkert badeværelse med dobbelt bruser og flot håndvaskearrangement.

Alt i alt en rigtig skøn ejendom, som er lige til at flytte ind i.