Gudumkærvej 3, Nybo, 7400 Herning

Fantastisk ejendom på landet - istandsat og med et jordstykke direkte ned til storåen.

Den skønneste landejendom lige midt mellem Herning og Sunds kan nu blive din. En vaskeægte perle, der vil kunne opfylde enhver boligdrøm om skov og mark, får og høns, god plads i udbygningerne og ikke mindst et istandsat stuehus som rammen om familiens hverdag. Der medfølger et separat jordlod på 8.652 kvm med adgang direkte ned til Storå. Ejendommen her er beliggende i Nybo, og lige udenfor døren har skolebussen stoppested og kører direkte til den nye Lindbjerg Skole i Gjellerup. Der er kun ca. 6 km til centrum af Herning, hvor kulturelle tilbud og aktiviteter er mange til både børn og voksne. Ejendommen her har gennemgået en stor renovering fra 2017 og frem til nu, og er lige til at flytte ind i. Udvendigt er stuehuset blevet malet i 2019 og de store syd- og vestvendte terrasser er nyanlagte.

Udover det flotte stuehus er der tre længer med udbygninger, hvoraf der i den ene længe er indrettet et rigtig godt bryggers/vaskerum med gulvvarme, bruseniche, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt vask og god bordplads. Fra bryggerset er der indgang til et godt alrum/stue, hvorfra der er trappe til 1. sal og en stor gildesal/aktivitetsrum med rigtig mange gode anvendelsesmuligheder heroppe. Derudover finder man også garage, fyrrum, stald med hvælvingelofter, en stor god lade, hønsehus og et stort høloft i udbygningerne.

I forbindelse med stuehusets istandsættelse er der ikke gået på kompromis med hverken detaljer eller funktionalitet, og husets hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum med gulvvarme. Køkkenet er fra KVIK med flotte hvide fronter og mørk bordplade. Der er bl.a. indbygget Quooker Cube i vandhanen, indstikskuffer for optimal pladsudnyttelse i de store skuffer, indbygget strøm i skuffe til opladning og en hyggelig "barplads" ved køkkenøen. Alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er direkte udgang til terrassen. Under trappen til 1. sal er der etableret den fineste hyggekrog med opmagasinering under sædet. Pænt badeværelse med gulvvarme, kar og bruseniche samt et lækker nyt spejl med indbygget radio. Soveværelse, et godt værelse samt et lyst gæstetoilet er også en del af stueplan.

På 1. salen er der et stort repos/aktivitetsrum samt to store værelser med trægulv.