Højen 97, Gjellerup, 7400 Herning

Ønsker du at bo i et stille og roligt børnevenligt kvarter? Lukket villavej. Nyere skole i området. Grønt område med legeplads, som din nabo. Beliggende med udsigt over Herning fra et af de højeste punkter i Gjellerup. Så kig her.

Smuk stilfuld villa i attraktivt kvarter, beliggende på det populære Højen i Gjellerup. Villaen er gennemgribende renoveret i 2012, fremtræder lys, moderne og velindrettet. Endvidere har villaen sortglaseret tegltag med kobber tagrender og træ/alu vinduer. Villaen er fuldmuret. Dobbelt muret carport integreret under husets tag. Gulvvarme samt store flotte kvadratiske klinker i hele villaen. IHC styring. Flot lysindfald i alle rum og hver en detalje er gennemtænkt. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Flot entre. 2 dejlige værelser i separat børneafdeling. Lækkert badeværelse fra Svane med håndvaskearrangement samt bruseniche. Fra entre og børneafdeling, træder man ind i lækkert lyst køkken/alrum fra Svane, med stor køkken-Ø med komposit bordplade og god spiseplads, åben til nedsænket stue - disse skønne rum er virkelig hjertet i hele villaen. Udgang fra både alrum og stue til dejlig sydvendt terrasse med muret læmur samt lukket have, som er omkranset af flot stor bøgehæk. Kontor med skydeskabsarrangement. Soveværelse med indbyggede skabe, udgang til østvendt terrasse samt have og direkte adgang til flot forældrebadeværelse fra Svane med håndvaskearrangement, hjørnekar samt bruseniche. Bryggers/vaskerum med skabe til opbevaring.

Denne smukke villa er absolut indflytningsklar. Den røde tråd er ført fra A til Z.