Brogårdvej 35, Tjørring, 7400 Herning

Særdeles velholdt villa med dejlig lukket have og 4 værelser.

I et af Tjørrings attraktive boligområder ligger denne villa på en lukket og børnevenlig stikvej. Villaen her er løbende blevet istandsat og fremstår meget velholdt. I ca. 2001 startede istandsættelsen og huset blev renoveret og ombygget med bl.a. åbning mellem køkken og stue, sammenlægning af to værelser, udvidelse af soveværelse, nye lofter og indvendige døre samt nyt køkken. I ca. 2009 blev der lavet en større istandsættelse , hvor bl.a. alle vinduer er blevet skiftet til træ/alu vinduer, den store havestue blev opført og badeværelset blev renoveret. I ca. 2015 blevet taget renset og malet. Villaen her er samtidig beliggende på dejlig syd-/vestvendt grund med en have, der er lukket og hvor det er muligt at hygge sig i forskellige solkroge alt efter vejr og årstid.

INDRETNING: Villaens samlingspunkt er uden tvivl det store køkken, hvor man i forbindelse med renoveringen åbnede op til stuen, så man i dag ikke bare har en spiseplads i køkkenet, men også har åbent til stuen og dermed et dejligt alrum. Inventaret i køkkenet er pænt og lyst med god opbevaringsplads og skabsplads. På gulvet i køkkenet er der klinker med gulvvarme. I åben forbindelse med alrummet er der en rigtig hyggelig stue, hvorfra der er udgang til den dejligste havestue, hvor der er plads til hele familien kan samles i festligt lag. Havestuen er dejlig stor og rummelig og det er muligt at skyde dørpartierne til side, så der bliver direkte adgang til den store terrasse mod sydvest, hvor man er helt ugenert. På gulvet i havestuen er der flotte, praktiske grå klinker. Pænt badeværelse med badekar og bruseniche samt flotte mørke klinker på gulvet med gulvvarme. Gæstetoilet med lyst håndvaskearrangement og gulvvarme i klinkerne. Et stort soveværelse med 6 faste skabe samt tre gode værelser - det ene af værelserne er oprindeligt 2 værelser, der nu er slået sammen, så her er anvendelsesmulighederne mange og pladsen rigtig god. Et godt bryggers med faste skabe, vask og god bordplads. Derudover er der vindfang og entre ved fordøren.

Til villaen hører også carport med tilhørende redskabsrum. I ca. 2009 er der lavet nyt loft med spots i carporten og samtidig er der lagt nyt tagpap herpå.

Alt i alt en dejlig familievilla med nogle rigtig gode værelser, to toiletter og et dejligt køkken/alrum med udgang til den skønneste havestue.