Nørregade 88, 7400 Herning

Villa i midtbyen på hele 244 etagemeter

I hjertet af Herning og med alle midtbyens hyggelige gader, skønne cafeér og kulturelle tilbud lige uden for døren finder man denne dejlige villa. Villaen er med sin elegante stil og originale detaljer med bl.a flot stuk og rosetter i loftet, en lille perle, der over årene løbende er blevet vedligeholdt og istandsat, så den i dag er en funktionel og attraktiv bolig i midtbyen. En stor del af vinduerne er skiftet i 2003 og det flotte tag er lagt på i 2007. Villaen er i alt på 244 kvm, som fordeler sig på henholdsvis stueplan og kælder. Foran huset er der rigtig gode parkeringsforhold og bag huset er haven dejlig lukket og helt ugenert.

INDRETNING: Allerede i villaens flotte entre kommer de originale detaljer til deres ret med højt til loftet og en flot oprindelig blyindfattet rude. I entreen møder de flotte originale detaljer et moderne gulv i microcement fra 2017 og man får et flot sammenspil mellem nyt og gammelt. Stort lyst køkken med klinkegulv og en rigtig god spiseplads. Fra køkkenet der åbent ind til alrum/stue, hvor der i 2021 er indsat en flot brændeovnsindsats, der skaber hygge og stemning året rundt. I stuen er der lagt nyt lyst gulv i 2017 og herfra er der udgang til en skøn overdækket terrasse/havestue, hvor en god kop kaffe eller et godt glas vin nydes på en lun sommerdag. Flot lyst badeværelse med en stor bruseniche med glasbyggesten, gulvvarme og pænt håndvaskearrangement. Stort soveværelse med skydeskabsarrangement på endevæggen - også her fra soveværelset er der udgang til terrassen. Et godt værelse, som i dag anvendes til kontor.

Kælder: To rigtig gode og særdeles anvendelige rum. Et køkken med spiseplads og tilhørende aktivitetsrum/multirum/gildesal, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Et fint lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et gæstetoilet. Derudover er der egen indgang til kælderen udefra og et godt bryggers med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Alt i alt en skøn midtbyvilla, hvor man får hele 244 kvm at boltre sig på.