Ingridsvej 86, Lind, 7400 Herning

Istandsat villa i Lind med garage og lukket have

I et af Linds attraktive villakvarterer lige ved Højgårdskolen, og de tilhørende institutioner finder du denne meget flotte og istandsatte villa. Alt spiller og her skal du bare tage stilling til, om væggene lige skal have et strøg maling - så er villaen her klar til indflytning. Indretningen her er helt optimal og i 2019 blev villaen pudset og malet udvendigt, der kom nyt tag og nyt udhæng på - og sidst men ikke mindst, så blev der også lavet det lækreste nye badeværelse. I 2022 var det køkken/alrum og stue, der stod for tur og her er der bl.a. lavet et lækkert køkken fra Kvik med lamellåger i egetræ, gulv i microcement med gulvvarme og det flotteste sildebensgulv i stuen. Ikke nok med at man her får en skøn villa, så hører der også garage og en fantastisk have til villaen. Haven er helt lukket og den store terrasse indbyder til hygge, og et godt glas vin i gode venners selskab.

INDRETNING:
Villaens hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum med det flotte lyse køkken med hvid bordplade, der passer så godt til de massive egetræslåger med lameller. Gulvet i microcement er en flot kontrast og giver et flot råt look. Akustikken er der også styr på med troldtektlofter med indbyggede spots. Fra alrummet er der udgang gennem en dobbelt dør til den dejlige have. I den hyggelige stue er der god plads til masser af leg, hygge eller en god film, og så er der her lagt et smukt sildebensgulv i hele rummet. Lækkert badeværelse med store flotte klinker fra Idégården i brusenichen og lækkert microcement på gulvet med gulvvarme i. Derudover er der opsat et flot håndvaskearrangement fra Kvik og en elegant glasvæg til brusenichen. Villaen rummer også et godt soveværelse med faste skabe, to gode værelser med lyst gulv fra ca. 2018. Derudover er der et godt og praktisk bryggers med gulvvarme, vask og faste skabe - istandsat i samme gennemførte stil som resten af villaen.

Her får man en villa, hvor både skole og boldbaner er lige rundt om hjørnet, hvor den store istandsættelse er overstået og villaen nu er indflytningsklar.

Kunne det være noget for dig, så ring til os allerede i dag og bestil en fremvisning.