Monradsgade 26, 7400 Herning

På Monradsgade 26, tæt på Herning midtby, finder I denne flotte villa, der strækker sig over tre indbydende etager. Hele villaen er smuk istandsat, og er beliggende på en lukket børnevenlig villavej i et særdeles attraktivt kvarter. Stueplan byder b.la. på mindre vindfang, lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med to yderst charmerende stuer med smukke detaljer, dejlig udestue med udgang til lukket have samt et toilet. Første salen byder ind med fire gode værelser samt et flot lyst badeværelse. Boligen afrundes på bedste vis med den nyistandsatte kælder, der består af to store anvendelig rum. Stort depot rum. Vaskerum, samt smukt badeværelse med flotte klinker. Fra kælder er der egen indgang.

Murstensvillaen fra 1946 præsenterer sig imponerende flot, både ude og inde. Boligens hjerterum er uden tvivl køkken-alrummet, som inviterer til samvær på tværs af madlavning, spisning og hygge i TV stuen. Det moderne ildsted, som deler alrum og stue, giver en særdeles hygge og velvære.

Førstesalens værelser har fornuftige størrelser, og tre af dem er beriget med indbyggede skabsløsninger. Det ene værelse har også glæde af udgang til en sydøstvendt altan. Badeværelset er udført i et minimalistisk design med et fantastisk lysindfald på grund af de mange skråvinduer.

Underetagen kan anvendes fuldstændig efter jeres behov takket være den flotte stand. Hertil er det en kæmpe force, at der er toilet på alle tre etager.

Afslutningsvis har I den dejlige grund på 525 kvadratmeter, som både består af fliseterrasser, græsplæne og den charmerende udestue, som skaber en herlig sammenhæng mellem ude og inde.

Denne villa ligger tæt på cafélivet, gågaden, flere forskellige skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. En villa med mange muligheder og som virkelig skal ses.